Nooit meer uw USB-stick kwijt met een nekkoord

19-01-2013
usbnekkoord-90.jpg

U kent het vast wel: aan het einde van een drukke werkdag staat u op het punt om naar huis te gaan en dan bedenkt u dat u eigenlijk nog één dingetje zou moeten afronden. U besluit dat het gemakkelijker is om dat vanavond thuis te doen, wanneer u heeft gegeten en de kinderen in bed liggen. U wilt dus snel de benodigde informatie verzamelen uit uw computer en meenemen naar huis. Maar waar is die bedrukte USB-stick nu toch weer gebleven?

Hoewel u uw bureau heeft opgeruimd, kan hij toch nog op veel verschillende plaatsen liggen. Lag hij nou op uw bureau, in één van de drie lades van uw eigen ladekastje, of in de grote kast achter u? Of had u hem misschien al eerder in uw tas gestopt? Het zoeken naar de USB-stick kost u veel tijd, waardoor u alsnog veel later thuis bent dan u had gepland. Om dit soort situaties in de toekomst te voorkomen, heeft USB-stick.nl voor u handig bedrukte nekkoorden.

Met dit koord kunt u uw USB-stick altijd snel vinden: om uw nek! Onze handige nekkoorden zijn al voorzien van een USB-stick en aan de haak kunt u ook nog eens verschillende andere attributen als sleutels of pasjes hangen. Zo heeft u alles u wat u nodigt heeft snel en gemakkelijk bij de hand. De nekkoorden zijn in verschillende kleuren verkrijgbaar en natuurlijk kunt u ze laten bedrukken met uw logo, slogan of reclametekst.

Wilt u uw medewerkers helpen om sneller hun USB-stick te vinden? Geef hen dan snel zo’n bedrukt nekkoord met USB stick van usbstick.nl! Deze nekkoorden zijn ook een uitermate geschikt premium om weg te geven aan uw zakenrelaties, of aan mogelijk toekomstige relaties wanneer u bijvoorbeeld op een vakbeurs met een stand staat. Iedereen gebruikt immers af en toe, of sommigen zelfs dagelijks, een USB-stick, of dat nu voor zijn of haar werk is, of in de privésituatie. Nooit zult u uw medewerkers meer haastig over hun bureau zien kijken, kloppend op verschillende papieren en kijkend in verschillende bakjes op zoek naar hun USB-stick. En ook zelf zult u dit probleem niet langer ervaren, want uw USB-stick hangt eenvoudig om uw nek. Bestel dus snel deze handige nekkoorden en zorg er daarmee voor dat iedereen in uw omgeving tijd bespaart voor andere activiteiten!

Uitgelicht

USB pen Elegance Laptopset met USB stick USB sleutel Home
     
2GB vanaf € 3,65
8GB vanaf € 3,90
2GB vanaf € 4,39
8GB vanaf € 4,65
2GB vanaf € 3,01
8GB vanaf € 3,25