Nu ook stopcontacten met usb aansluiting uitgevonden

20-10-2013
usb stopcontact.jpg

De digitale wereld ontwikkelt zich snel. Dat is al jaren zo en zal ook in de toekomst zo blijven. Er zijn bijvoorbeeld steeds meer online opslagplaatsen. Daar kunnen allerlei documenten en foto’s worden opgeslagen. Ze zijn dan overal toegankelijk, erg handig dus. Externe opslagapparaten, zoals externe harde schrijven, cd-roms en USB-sticks zouden daarom minder populair kunnen worden. Niets blijkt minder waar!

USB wandcontactdoos

Een nieuwe uitvinding is namelijk de zogenaamde ‘USB-wandcontactdoos’. Met deze wandcontactdoos met USB aansluiting, kunnen mobiele apparaten bijvoorbeeld opgeladen worden. En dat kan ook als er al een stekker in het stopcontact zit! Twee vliegen in één klap met dezelfde aansluiting. Er wordt voorspeld dat deze stopcontacten veel gebruikt zullen gaan worden in bijvoorbeeld hotels of ziekenhuizen. Een leuke en interessante uitvinding, die ook nog eens nuttig is omdat zowel het gewone stopcontact als de USB-voeding gebruikt kunnen worden.

USB sticks een blijvend relatiegschenk

Deze uitvinding laat eveneens zien dat USB-sticks ook in de toekomst gebruikt zullen worden. Als er op steeds meer plekken USB aansluitingen komen, zal het gebruik van USB-sticks waarschijnlijk toenemen in plaats van afnemen. Dit is natuurlijk goed nieuws voor liefhebbers van USB-sticks. De handige sticks blijven erg geschikt voor dagelijks gebruik en transacties van bestanden tussen computers. Vooral omdat internet wel erg handig is, maar nog altijd kuren kan vertonen. Een USB-stick geeft altijd toegang tot bestanden, waar een online opslagplaats zonder internet niet zo nuttig is.

Bedrukte USB-sticks zijn niet voor niets nog steeds erg populaire relatiegeschenken! Kies daarom voor een bedrukte USB-stick van Usbstick.nl. Daar kunt u altijd terecht voor uitstekende kwaliteit en een snelle service. Met een bedrukking maakt u USB-sticks als relatiegeschenk origineler, opvallender en persoonlijker. Een uitstekende keuze.

Uitgelicht

Luxe leren USB stick sleutelhanger Houten USB stick Nature USB stick Pilato
     
2GB vanaf € 3,57
8GB vanaf € 3,82
2GB vanaf € 3,48
8GB vanaf € 3,74
2GB vanaf € 3,24
8GB vanaf € 3,49