Nu steeds meer USB sticks op de website om te bekijken

02-10-2013
nieuw_usb.jpg

Een USB stick is het ultieme opslagmiddel voor uw belangrijke data. Met een USB stick zorgt u er voor dat uw documenten en andere gegevens zelfs bij de meest destructieve computercrash niet verloren gaan. Het is dan ook slim om altijd één of meerdere USB sticks op kantoor, maar ook in huis te hebben. Een bedrukte USB stick is ook een ideaal relatiegeschenk dat bij jong en oud in goede aarde zal vallen. Usbstick.nl heeft een uitgebreid assortiment aan prachtige USB sticks, waarvan er continu meer te bekijken zijn op de website! Neem daarom gauw een kijkje in het altijd groter wordende assortiment om de te bedrukken USB stick uit te zoeken die u wilt weggeven.


Bedrukte USB sticks als relatiegeschenk

Geeft u een bedrukte USB stick weg als relatiegeschenk, dan kunt u er van op aan dat uw bedrijf voortaan op dagelijkse basis zal worden gepromoot. Immers, uw zakelijke contacten zullen uw cadeau met grote regelmaat gebruiken. Telkens wanneer er op ‘opslaan’ wordt geklikt, zal uw bedrukking in het oog springen. Deze vorm van reclame is duurzaam en effectief!


Kwalitatieve te bedrukken USB sticks bij usbstick.nl

Bij usbstick.nl vindt u een divers, altijd groter wordend assortiment aan te bedrukken USB sticks. Of u nu op zoek bent naar een USB stick sleutelhanger of naar een leren USB stick, in ons grote aanbod vindt u ongetwijfeld wat u zoekt. Neem ook regelmatig een kijkje op de website om de USB sticks te bekijken die recentelijk zijn toegevoegd aan het assortiment. De USB stick Manja is bijvoorbeeld een prachtig nieuw product dat zeker het bekijken waard is!

Heeft u een USB stick uitgezocht die u graag wilt laten bedrukken met uw logo of bedrijfsnaam om hem vervolgens weg te geven als relatiegeschenk? Dan zorgt usbstick.nl voor een efficiënte afhandeling van uw bestelling. U kunt er van op aan dat uw zakelijke contacten binnen de kortste keren een kwalitatieve, professioneel bedrukte USB stick in ontvangst mogen nemen!

Uitgelicht

USB stick Mini Card Aluminium USB stick Cem USB sleutel Home
     
2GB vanaf € 4,23
8GB vanaf € 4,52
2GB vanaf € 3,15
8GB vanaf € 3,45
2GB vanaf € 2,98
8GB vanaf € 3,18