Onderscheid u van de rest met custom made USB sticks

31-07-2011
Custom-made-USB-stick-paard.jpg

In een wereld die steeds digitaler wordt, kan men bijna niet meer overleven zonder USB stick. Iedereen heeft wel één of meerdere USB sticks op kantoor of thuis. Het zijn de meest ideale gadgets waar een grote hoeveelheid informatie opgeslagen kan worden en die makkelijk getransporteerd kunnen worden. Maar wat USB sticks ook zo leuk maken, is dat ze in allerlei soorten en maten gemaakt worden!

Custom made USB sticks zijn een unieke manier om het verschil te maken. In het begin zagen alle USB sticks er hetzelfde uit, waardoor het soms lastig was om te achterhalen welke stick van wie is. Veel bedrijven gebruiken USB sticks namelijk als relatiegeschenk, maar als ze er allemaal hetzelfde uitzien spring je er als bedrijf natuurlijk niet uit. Tegenwoordig is echter mogelijk, vanaf 250 stuks, de USB sticks in een eigen ontwerp te laten produceren, zo is de onderscheidende factor zeker aanwezig. Organisaties geven een eigen draai aan het ontwerp, zodat de USB stick naadloos aansluit bij de huisstijl, waarden of producten van de organisatie. USB sticks in de vorm van het logo, een favoriet product of gewoon een aparte, grappige stick zoals een dier, object of gezicht; er zijn variaties genoeg!

Doordat onze producten nu in opvallende vormen verkrijgbaar zijn, is het voor bedrijven makkelijker en rendabeler om de USB sticks in te zetten als reclame middel. Tijdens beurzen of open dagen worden ze in grote getale uitgedeeld. Niet alleen de aparte vormgeving zorgt voor succes, ook de bedrukking speelt een grote rol. Als de USB sticks bedrukt zijn met een logo, bedrijfsnaam of andere reclame tekst is de kans op leads veel groter. De mensen willen immers meer weten van het bedrijf dat deze opvallende gadgets weggeeft!

Usbstick.nl kan voor u de meest uiteenlopende USB sticks op maat maken, in uw eigen pms-kleuren! De USB sticks zijn te verkrijgen vanaf een capaciteit van 128mb tot en met 16gb, zo kunt u altijd een grote hoeveelheid documenten, foto's of films opslaan. Neem contact met ons op zodat wij uw wensen kunnen bespreken. Daarna gaan wij aan de slag en u zult versteld staan over het resultaat. Kijk snel op usbstick.nl en doe inspiratie op uit de vele voorbeelden.

Uitgelicht

Luxe leren USB stick sleutelhanger Gerecyclede papieren USB stick Recycle Houten USB stick Potlood
     
2GB vanaf € 3,40
8GB vanaf € 3,69
2GB vanaf € 3,24
8GB vanaf € 3,53
2GB vanaf € 3,57
8GB vanaf € 3,86