Op kamp met de voetbalvereniging

01-04-2013
usbkamp-159.jpg

Als uw zakenrelaties kinderen hebben, is de kans groot dat een deel van de jongetjes op voetbal zit. Misschien heeft u zelf vroeger ook wel gevoetbald of doet u het nu zelfs nog. Dan kunt u zich vast nog wel herinneren hoe leuk het was als kind om samen met uw vriendjes te trainen en elke week een wedstrijdje te spelen. En één keer per jaar was het helemaal feest: dan ging u met zijn allen en met alle andere jeugdteams op voetbalkamp! Het hele weekend werden er leuke spelletjes georganiseerd en natuurlijk werd er veel gevoetbald. ’s Avonds sliep iedereen bij elkaar op een grote slaapzaal of in groepjes in tenten en dat was altijd heel gezellig. Er werd vaak weinig geslapen en het was bijvoorbeeld heel spannend om naar een andere tent of slaapzaal heen en weer te sluipen, zonder dat de leiding dat zou merken. Aan het einde van het kamp was iedereen heel moe, maar ook zeer blij dat het zo’n leuk kamp was geweest.

Nu heeft u veel bijzondere herinneringen aan die kampen en dat gunt u vast ook aan de kinderen van uw zakenrelaties. En wat is er leuker dan die herinneringen ophalen met de leukste foto’s in uw hand? Daarom lijkt het ons een leuk cadeau als alle kinderen na het kamp de gemaakte foto’s mee naar huis krijgen op een usb-stick. Zo hoeft na het kamp niet geïnventariseerd te worden wie welke foto’s zou willen bijbestellen, maar heeft iedereen het complete overzicht. Geef dus iedere deelnemer aan het eind een bedrukte usb-stick met de foto’s mee naar huis.

De usb-sticks zijn in verschillende soorten en maten verkrijgbaar. U kunt voor een rechte usb-stick kiezen, bedrukt met uw bedrijfslogo of misschien met bijvoorbeeld de naam van de vereniging. Maar er zij ook usb sticks in de vorm van een sportschoen, of in de vorm van het T-shirt van Barcelona! Zo geeft u hen niet alleen met de foto’s een leuk cadeau, maar ook met de usb-stick! Zijn veel van uw zakenpartners voetbalverenigingen? Of hebben veel van uw relaties kinderen die op voetbal zitten en die bijvoorbeeld helpen bij de organisatie van het voetbalkamp? Geef hen dan een speciale usb-stick, zodat de mooiste foto’s en daarmee ook alle herinneringen erop opgeslagen kunnen worden.

Uitgelicht

Houten USB stick Potlood USB stick Camera USB stick Mini Card
     
2GB vanaf € 3,73
8GB vanaf € 3,99
2GB vanaf € 3,48
8GB vanaf € 3,74
2GB vanaf € 4,39
8GB vanaf € 4,65