Op weg naar een mooie wereld met onze houten USB sticks

20-02-2014
Houten USB stick.jpg

Het klinkt misschien heel erg voor de hand liggend, maar het schijnt zo te zijn dat wanneer we gelukkig zijn we ook minder vaak naar de dokter gaan. Wanneer we tevreden zijn met ons leven voelen we ons blijkbaar gezonder, minder vaak ziek en voelen we minder vaak de noodzaak een arts te raadplegen. Het verband tussen gezondheid en geluk werkt twee kanten op. Mensen die gelukkig zijn maken vaker gezondere levenskeuzes dan mensen die ongelukkig zijn. Zo eten ze gezonder, sporten ze meer en hebben ze veel sociale contacten. Dit leidt er vervolgens weer toe dat men een betere gezondheid krijgt en zich weer gelukkiger gaat voelen. Een goede manier om te werken aan ons levensgeluk is duurzaam leven.

Bewust houten usb sticks

Bewust omgaan met voedsel, gebruiksvoorwerpen en het milieu zodat we niet alleen beter in ons vel zitten maar ook een mooie wereld door kunnen geven aan de generaties na ons. Usbstick.nl is voorstander van een duurzame levensstijl. Via duurzaamheid kunnen we op weg naar een mooie wereld en een gelukkig leven! Wij dragen dit gevoel uit met onze serie houten USB sticks. Een reeks prachtige relatiegeschenk USB sticks die bijdragen aan een betere wereld!

Houten USB sticks bedrukken, een groene keuze

Door als bedrijf te kiezen voor een groen relatiegeschenk om weg te geven aan uw klanten en relaties werkt u natuurlijk aan een goed imago. Maar u helpt onze planeet ook een handje! Onze houten USB sticks – zoals de Houten USB sticks Twist, de houten memorystick Wasknijper en de Houten USB stick Nature – zijn gemaakt van gerecycled hout en dus heel erg verantwoord.

Vanzelfsprekend krijgt het logo van uw bedrijf een mooi plekje op de bedrukte houten USB sticks van uw keuze. Zo vergeten uw klanten niet wie u bent, en hebben ze bovendien prachtige bedrukte USB sticks in handen waar ze jarenlang plezier van zullen hebben. Ga voor duurzaam, ga voor groen, ga voor één van onze houten USB sticks!

Uitgelicht

Houten USB stick Future met sleutelhanger Bamboe USB-stick Twist USB Stick Classic
     
2GB vanaf € 3,24
8GB vanaf € 3,53
2GB vanaf € 3,24
8GB vanaf € 3,53
2GB vanaf € 3,07
8GB vanaf € 3,36