Op zoek naar een uniek relatiegeschenk?

29-08-2011
Mini-USB-sticks-als-relatiegeschenk.jpg

Met de knipperende LCD USB memory stick brengt u op een unieke, virtuele manier uw boodschap onder de aandacht. Het is eigenlijk een vorm van narrow casting, maar dan in mini formaat. Deze interactieve manier van reclame maken is vrij nieuw en nog niet zo bekend bij het grote publiek. Dit geeft u een ideaal platform om u te onderscheiden van de concurrentie.

Zoekt u een innovatieve gadget om weg te geven tijdens een beurs of evenement of als cadeau voor uw klanten en relaties, dan heeft u met de knipperende LCD USB memory stick een sterk relatiegeschenk in handen. Gecombineerd met een virtueel display biedt een uitgelezen kans om uw bedrijf of product te promoten. Uniek in zijn soort en zal dus voor veel aandacht zorgen. Omdat USB stick vaak gebruikt worden, vooral in het zakenwereld, zal uw opvallende reclame vaak gezien worden.

De bedrukking wordt in de kunststof behuizing geplaatst en met dank aan zonnecellen blijft uw logo of reclametekst continue knipperen. Ook kunt u in plaats van uw logo uw adresgegevens of de URL van uw website laten installeren zodat u altijd goed vindbaar bent. De knipperende LCD USB memory stick is al te verkrijgen vanaf 50 stuks in een standaard geschenkverpakking met venster, zodat uw opdruk altijd zichtbaar is.

Wilt u ook op een interactieve manier uw boodschap de wereld in sturen kijk dan snel op onze website of contact op en dan bespreken we samen de mogelijkheden. Bij usbstick.nl krijgt u altijd de beste kwaliteit, prijs en service.

Uitgelicht

USB stick creditcard met flesopener USB Stick Twist USB Sticks Venice
     
2GB vanaf € 3,48
8GB vanaf € 3,78
2GB vanaf € 2,99
8GB vanaf € 3,28
2GB vanaf € 3,07
8GB vanaf € 3,36