Opa en Oma Dag

11-05-2014
opa en oma dag.jpg

Het kan niet op. Er is een Vaderdag, een Moederdag en nu ook nog een Opa en Oma Dag. Een dag om de grootouders in het zonnetje te zetten, bijvoorbeeld met bedrukte relatiegeschenken. Dit jaar vindt deze dag plaats op 4 juni. Het is een dag om de opa’s en oma’s eens lekker te verwennen. Breng ze een bezoekje of laat ze een kijkje nemen op school. Dat laatste gebeurt de laatste tijd ook geregeld op de basisschool en het is voor de grootouders erg leuk om te zien wat hun kleinkinderen zoal doen.

Relatiegeschenken voor opa's en oma's

Opa’s en oma’s kunnen er altijd erg van genieten als de kleinkinderen weer eens over de vloer komen en luisteren graag en geïnteresseerd naar de verhalen van de kids. Het is een hele andere wereld waarin deze generatie leeft dan waar zij zelf vroeger in leefden. Zo kunnen ze ook altijd erg veel van de kleinkinderen leren en die vinden het juist leuk om hun opa’s en oma’s nog eens wat bij te brengen.

Usbstick.nl heeft een leuk idee voor deze Opa en Oma Dag. Met een leuk ontworpen USB stick in de stijl van een opa, oma of met een ouderwets printje kunt u de oude generatie op een leuke manier met de tijd mee laten gaan. Met de custom made USB sticks is dit handig te verwezenlijken en ook een bedrijfslogo kan er makkelijk op gedrukt worden. Een leuk relatiegeschenk om de opa’s en oma’s mee te verwennen en ze ook nog eens met de tijd mee te laten gaan.

Uitgelicht

USB stick Brandblusser USB stick Wijnkurk USB Stick Twist Type C
     
2GB vanaf € 3,40
8GB vanaf € 3,69
2GB vanaf € 3,24
8GB vanaf € 3,53
2GB vanaf € 4,23
8GB vanaf € 4,52