Open iedere digitale deur met deze handige USB stick Home

05-01-2014
sleutel.jpg

Dag in dag uit zijn we ermee in de weer. We hebben er allemaal meerdere bij ons, en wanneer we er één of meer kwijtraken zitten we flink in de problemen. Het gaat hier over de sleutel, het kleine maar o zo handige metalen object waarmee we ons toegang tot ons huis, onze auto, onze kluis en onze schuur kunnen verschaffen. Veel mensen hebben een enorme sleutelbos met werkelijk de meest uiteenlopende sleutels eraan. Voor sommigen volstaat een sleutelbos met daaraan een sleutel of drie à vier. Hoeveel sleutels we ook hebben, het blijft enorm vervelend wanneer we onze sleutels kwijt zijn. Gelukkig vinden we ze vaak weer terug, maar wanneer dit niet lukt zit er niets anders op dan er een specialist bij te halen. En natuurlijk de volgende keer beter op de sleutels letten! Hoe dan ook, een mens kan bijna niet zonder sleutels. Zelfs in een tijd van digitale vooruitgang (waarin sleutels vaak vervangen worden door pasjes) blijven sleutels van groot belang en veelgebruikt. Bij Usbstick.nl hebben we een prachtig relatiegeschenk in de collectie dat als twee druppels water lijkt op een sleutel, maar ondertussen fungeert als USB stick! Overweegt u om reclame USB sticks te bestellen als relatiegeschenk? Denk dan zeker aan de USB stick Home.

USB stick Home: een thuis voor allerlei bestanden

Als u uw klanten en relaties een uiterst handig en zeer mooi ontworpen USB stick met logo cadeau wilt doen dan voldoet USB stick Home aan uw wensen. Zijn strakke en zeer platte design kan niemand ontgaan. De stick lijkt sprekend op een sleutel en zou niet misstaan aan een sleutelbos. Zeer praktisch, want zo neemt men de USB stick Home altijd overal mee naartoe! Overal waar de sleutelbos op tafel ligt zal men zich verbazen over de grappige ‘digitale’ sleutel. Hoewel de USB stick dus zeer plat is betekent dit niet dat de opslagcapaciteit laag is. De sticks zijn namelijk leverbaar tot maar liefst 16GB! Kleine krachtpatsers dus die niet zullen teleurstellen qua prestaties.

Gegraveerd is de USB stick sleutel helemaal compleet

Het kersje op de taart is natuurlijk een schitterende gravering. De metalen behuizing van de sleutel leent zich uitermate goed om te worden gegraveerd met uw logo, naam of adresgegevens. Uw logo staat gegraveerd natuurlijk enorm chique, wat de USB stick Home tot een absolute eyecatcher maakt. Deze USB sticks bestellen? Neem contact met ons op voor een offerte!

Uitgelicht

Houten USB stick Twister USB stick Manja USB Stick Twist frosted
     
2GB vanaf € 3,48
8GB vanaf € 3,74
2GB vanaf € 3,24
8GB vanaf € 3,49
2GB vanaf € 3,15
8GB vanaf € 3,41