Originele huwelijksbedankjes

03-02-2014
Bruiloft.jpg

Een briefkaart als huwelijksbedankje ouderwets? Usbstick.nl heeft voor u een moderne oplossing! Een usb stick uiteraard. Keuze is er voldoende.

Onvergetelijke bruiloft

Hoewel het huwelijksideaal de laatste tijd niet meer is wat het vroeger geweest is, zijn er toch altijd nog een hele hoop mensen die er voor kiezen om te trouwen. Een bruiloft is voor hen een onvergetelijk moment. Dè dag om het ja-woord uit te spreken en dat moment te delen met vrienden en familie. Vaak gaat zo’n plechtigheid samen met lekker eten en een uitbundig feest. Kortom, een dag om nooit meer te vergeten. De huwelijksreis volgt waarin het gelukkige paar volop van elkaar kan genieten. Eenmaal thuis, een paar weken na de bruiloft, is het tijd voor de bedankjes voor iedereen die aanwezig was op de grote dag. En dan komt usbstick.nl om de hoek kijken.

USB huwelijksbedankje met foto’s

Om dan een briefkaart met een foto van het pasgetrouwde paar te sturen is leuk, maar tegenwoordig zijn er nog veel meer mogelijkheden. Zo is het nog leuker om een USB stick te sturen met een ontwerp naar uw eigen keuze en daar de leukste foto’s van de bruiloft op te zetten. We doelen dan op de custom made usb sticks. Een onvergetelijk dag verdient een onvergetelijk bedankje en op deze manier kunt u dat op een originele manier waar maken.

Bedrukte USB sticks

Voor dit moderne huwelijksbedankje kunt u uitstekend terecht bij usbstick.nl. USB sticks zijn er in alle vormen en maten en helemaal te vormen zoals u dat wil. Bijvoorbeeld in de vorm van het huwelijkboeket of in de vorm van de ringen. Voor meer informatie kunt u het beste even met de klantenservice bellen via 0315-632515. En wie weet worden uw gasten binnenkort verrast met onvergetelijke momentopnames van jullie huwelijk op een origineel bedrukte USB stick, die ook nog eens veel langer meegaat dan die ouderwetse briefkaart.

Uitgelicht

USB Stick Twist USB memory stick Bamboo Multitool geheugenstick
     
2GB vanaf € 2,99
8GB vanaf € 3,28
2GB vanaf € 3,24
8GB vanaf € 3,53
2GB vanaf € 3,48
8GB vanaf € 3,78