Overtuig de zwevende kiezer

05-02-2013
potloodusb-107.jpg

In het leven van iedere politicus is de verkiezingstijd misschien wel de meest cruciale periode van zijn of haar carrière. Er moet dan namelijk campagne gevoerd worden om kiezers aan de partij te binden. Men wil dat de partijideeën over de toekomst van het land uitgevoerd kunnen gaan worden. Hiervoor zijn veel stemmen nodig, omdat men uiteindelijk deel uit moet maken van het kabinet om écht iets te kunnen veranderen. Hoewel veel politici met opvallende, ludieke acties in de spotlights komen te staan, blijft ‘de inhoud’ natuurlijk het allerbelangrijkste. Vooral wanneer politici de straat op gaan om met hun (potentiële) kiezers in contact te komen moeten zij inhoudelijk sterk uit de hoek komen. Een mooi middel om kiezers voor zich te winnen en hen beter te informeren, is een geschenk. En wat is er nu geschikter dan een houten USB stick in de vorm van een potlood?

Met het potlood wordt natuurlijk verwezen naar het voor de kiezers zeer belangrijke moment in het stemhokje, wanneer er een naam aangekruist moet worden. De USB stick sluit bovendien niet alleen qua vorm aan bij de verkiezingstijd. Qua inhoud kan het verkiezingsprogramma er bijvoorbeeld op worden gezet! Natuurlijk kan deze zeer originele USB stick ook buiten de politieke arena ingezet worden. Als leuk usb relatiegeschenk bijvoorbeeld, vanzelfsprekend bedrukt of gegraveerd met uw logo.

Bent u kortom op zoek naar een prachtig geschenk om tijdens een verkiezingscampagne cadeau te doen? Of wilt u gewoon een originele houten USB stick om weg te geven aan uw relaties? Kies dan vol overtuiging voor zo’n mooie USB stick van usbstick.nl in de vorm van een potlood. Hét middel om iedereen over de streep te trekken en voor u te winnen!

Uitgelicht

USB stick Goudstaaf USB stick Gitaar USB stick Mini Card
     
2GB vanaf € 3,65
8GB vanaf € 3,90
2GB vanaf € 3,40
8GB vanaf € 3,66
2GB vanaf € 4,39
8GB vanaf € 4,65