Pasen 2013

01-03-2013
usbpasen-131.jpg

Over een paar weken duikt de paashaas weer in het land op. Overal zullen dan weer eitjes verstopt worden. Wit, rood, geel, groen en blauw. Ze hebben altijd de mooiste kleuren en versieringen. Of ze nu van chocolade zijn of gekookt, het blijft een leuke bezigheid om met z'n allen naar de eieren op zoek te gaan. Zo kunt u als bedrijf een leuk uitje met Pasen in het leven roepen, namelijk samen met het hele bedrijf inclusief partners en kinderen op zoek gaan naar de eieren. Dat zorgt niet alleen voor binding binnen uw bedrijf, maar brengt iedereen ook alvast in de paasstemming.

Leuk is het om tijdens dit festijn flink te fotograferen, zodat er straks een aantal leuke herinneringen aan over blijven. Al deze foto’s kunt u vervolgens op een bedrukte USB stick zetten en als relatiegeschenk cadeau doen aan uw relaties. Dan zullen ze deze eierenzoekdag niet snel meer vergeten. Bovendien zal menig familielid of vriend het paasverhaal moeten aanhoren, waarbij ook uw bedrijf veel genoemd zal worden.

Usbstick.nl heeft tal van leuke USB sticks die u voor deze gelegenheid kunt gebruiken. U kunt voor een standaard USB stick gaan, maar u kunt ook een stick in de vorm van een paaseitje laten maken. We praten dan over een custom made USB stick Wat u ook doet, u kunt altijd in uitstekende kwaliteit uw bedrijfslogo op de USB stick laten drukken. En dat maakt het geschenk niet alleen leuk voor uw relatie, maar het levert u ook nog wat goede promotie op. Dus plan die leuke dag alvast en dan kunt u straks iedereen verassen met een blijvende herinnering op een USB stick!

Uitgelicht

Lichtgevende USB stick sleutelhanger Houten USB stick Nature Full colour USB stick Doming
     
2GB vanaf € 2,65
8GB vanaf € 2,69
2GB vanaf € 2,98
8GB vanaf € 3,01
2GB vanaf € 4,30
8GB vanaf € 4,29