Pasen. Verstop bedrukte usb sticks ipv eieren voor uw werknemers

09-03-2013
usbpasen-139.jpg

Het is weer bijna paastijd. De paaseitjes liggen al weer weken in de winkel en er verschijnen steeds meer paashazen op tv en in etalages. Dit van oorsprong christelijke feest wordt nog steeds gevierd in Nederland. De paashaas en paaseieren worden daarbij steeds populairder. Speel daar als bedrijf op in en geef eens een klein geschenk aan uw werknemers met Pasen! Op Usbstick.nl kunt u terecht voor leuke bedrukte USB sticks die zeer geschikt zijn als cadeau.

Een bekende paastraditie is het verstoppen van paaseieren. Rond de paastijd wordt het buiten vaak warmer. Het is dan voor kinderen een erg leuke activiteit om verstopte paaseitjes te zoeken in de tuin of in het park. Met een beloning van chocolade paaseieren zijn ze vaak zeer fanatiek. Maar ook volwassenen vinden het nog wel eens leuk om mee te zoeken naar de eieren. Worden er in uw bedrijf regelmatig leuke activiteiten georganiseerd voor de werknemers? Dan is het een uitstekend idee om met Pasen uw werknemers te laten zoeken, niet naar eieren, maar naar bedrukte USB sticks! Of kies ervoor om zowel paaseieren als USB sticks te verstoppen. Uw werknemers komen er dan gaandeweg achter dat er niet alleen een leuke activiteit is georganiseerd, maar dat ze ook een klein presentje krijgen. Dat zal beslist in goede aarde vallen.

Uiteraard kunt u de USB sticks laten bedrukken met een logo of tekst. Zo zijn ze herkenbaar en is het duidelijk dat ze bij uw bedrijf horen. Bij gebruikt zal bovendien de naamsbekendheid vergoot worden. Kijkt u daarom gerust eens rond in ons assortiment. Wij bieden USB sticks in alle vormen en maten. Zo kunt u simpele, zakelijke sticks vinden. Gaat het om USB sticks als paascadeautje, dan kunt u ook kiezen voor een stick in de vorm van chocola, een poppetje of een gitaar. Voor elke gelegenheid is er wel een passende USB stick te vinden en het is altijd mogelijk ze te laten bedrukken!

Uitgelicht

Houten USB stick Twister USB stick Rode peper USB Stick Twist Type C
     
2GB vanaf € 3,48
8GB vanaf € 3,74
2GB vanaf € 3,57
8GB vanaf € 3,82
2GB vanaf € 4,39
8GB vanaf € 4,65