Pling

13-01-2013
usblamp-84.jpg

Iedereen kent Willie Wortel, de verstrooide uitvinder uit de welbekende Donald Duck strips. De grootste vriend van deze vreemde vogel is Lampje. Via een uitvinding genaamd de ‘denkdoos’ kwam de defecte lamp van Donald Duck weer tot leven. Zo werd Lampje geboren, een intelligent gloeilampje met armpjes en beentje en een eigen wil. Het advies van Lampje is altijd betrouwbaar en slim gevonden.

Wat zou het fijn zijn dat binnen uw bedrijf uw relaties ook meedenken over nieuwe ideeën en ontwerpen. Dat ze net als Lampje met precies het goede advies komen en het welbekende spreekwoord zegt het al; twee weten meer dan één. Hoe meer personen meedenken hoe beter en origineler uw bedrijf zich kan ontwikkelen. De meedenkers kunt u belonen met een prachtig en passend bedrukt relatiegeschenk. Usbstick.nl heeft namelijkUSB sticks in de vorm van een gloeilampje!

Deze gloeilampjes belonen niet alleen, ze stimuleren ook om ideeën te blijven produceren en voorkomen dat je tegen de lamp loopt. Bovendien hangt zo’n gloeilampje leuk aan de sleutelbos en zijn USB sticks altijd handig. U zult dus menigeen bereiken met dit shining relatiegeschenk, omdat u ook uw bedrijfslogo er uniek op kunt laten drukken. Dat alles maakt de gloeilampjes USB stick een origineel en veelbetekenend USB relatiegeschenk, waarmee u ook uw bedrijf flink kan promoten. Pling, en het idee is geboren! Zorg dat u net als Willie Wortel vertrouwd op de ideeën van uw relaties en beloon ze met dit unieke lampje!

Uitgelicht

Houten USB stick Wood Aluminium USB stick Cem USB stick metaal LED
     
2GB vanaf € 2,65
8GB vanaf € 2,69
2GB vanaf € 2,16
8GB vanaf € 2,21
2GB vanaf € 2,07
8GB vanaf € 2,13