Prinsjesdag

01-09-2013
prinsjesdag-usb-197.jpg

Iedere derde dinsdag van september is het Prinsjesdag. Op deze dag leest de koningin (of dit jaar voor het eerst de koning) de troonrede voor. In deze troonrede wordt genoemd wat het beleid is van de regering voor het komende jaar. Ook de begrotingen van de regering worden op deze dag bekend. Een dag als deze wordt tot in de puntjes voorbereid en mag absoluut niet fout gaan. En al zeker niet met de van u afkomstige bedrukte usb sticks.


Bedrukte usbsticks beveiligen

Stelt u zich eens voor dat belangrijke begrotingen opgeslagen werden op USB-sticks, en dat die USB-sticks door iemand gevonden worden, zodat alle overheidsbegrotingen uitlekken. Dat zou een enorm schandaal met zich meebrengen, waar journalisten als vliegen op de stroop op af zouden komen.

Het is inderdaad mogelijk. Een nadeel van USB-sticks is dat je ze kunt verliezen en dat dan voor iedereen te lezen is wat erop staat. Dit geldt overigens ook voor losse papieren. Dit probleem geldt niet alleen voor de regeringsbegroting rond Prinsjesdag, maar is op allerlei gebieden van toepassing. Ook een USB-sticks vol foto’s, privĂ©gegevens of wachtwoorden zien we liever niet in de verkeerde handen belanden.

Gelukkig is er ook een relatief simpele oplossing te bedenken: het beveiligen van te bedrukken USB-sticks. In een handomdraai kan er op een USB-stick een wachtwoord gezet worden, en op sommige USB-sticks zit dat zelfs standaard al. Zo weet u tenminste zeker dat u de enige bent die bij uw bestanden kan, en niemand anders.


Bedrukken van usbsticks onze specialiteit

Met dank aan deze oplossing hoeft de regering dus niet bang te zijn voor uitgelekte begrotingen, en u niet voor uitgelekte privé-informatie die u liever voor uzelf houdt. Zo kunt u gelukkig gewoon blijven genieten van de voordelen van USB-sticks. U kunt dus met een veilig gevoel even rondkijken in het assortiment van usbstick.nl, er zit zeker iets voor u bij. En natuurlijk wilt u de de USB-stick van uw keuze laten bedrukken met uw logo of tekst. Dat is onze specialiteit. U vraagt, wij draaien.

Uitgelicht

Mini USB stick Shuffle USB stick Vliegtuig Promotie USB Memory stick Sanny
     
2GB vanaf € 2,98
8GB vanaf € 3,18
2GB vanaf € 3,40
8GB vanaf € 3,69
2GB vanaf € 3,07
8GB vanaf € 3,36