Promotie USB sticks

21-07-2011
Promotie-USB-sticks-klein.jpg

Promotie kan op verschillende manieren, de meeste bedrijven kiezen voor een pen, sleutelhanger of iets anders in deze richting. Echt originele promotie en direct alle mogelijkheden van promotie benutten valt niet mee. Voordat je begint aan een promotieactie dien je altijd bepaalde doelstellingen te bepalen. Doelstellingen kunnen zijn:

Bekijk hier alle USB sticks. Naamsbekendheid vergroten ? Producten/diensten onder de aandacht brengen ? Goodwill kweken bij prospects ? Informatie overdragen ? Origineel voor de dag komen.

Er zijn maar weinig relatiegeschenken die al deze doelstellingen kunnen behalen met uitzondering van de USB stick. Promotie USB sticks bedrukken wij met een door u opgegeven logo (naamsbekendheid) en kunnen wij in in de meeste gevallen in uw huisstijl vervaardigen (herkenbaarheid). Door relevante data op USB sticks te dupliceren kun je producten/diensten onder de aandacht brengen en je kunt informatie overdragen.

Promotie USB sticks worden door relaties altijd goed ontvangen en door de juiste USB stick keuze te maken kom je origineel voor de dag wat ook bij relaties zal blijven hangen.

Kortom, door te kiezen voor promotie USB sticks zult u alle doelstellingen behalen die een marketingactie nodig hebben om succesvol te zijn.

Uitgelicht

Houten USB stick Potlood USB Sticks Venice Twist Metallic USB
     
2GB vanaf € 3,73
8GB vanaf € 3,99
2GB vanaf € 3,24
8GB vanaf € 3,49
2GB vanaf € 3,32
8GB vanaf € 3,57