Promotie in crisistijd

08-12-2012
promotie-in-crisistijd.jpg

Ook al zit de economie wellicht in een neerwaartse spiraal, de promotie van uw bedrijf mag daar niet onder lijden. Bovendien is het in crisistijd juist extra belangrijk dat u uw bedrijf op een goede, effectieve, maar ook economische wijze promoot. Gelukkig biedt USBstick.nl voordelige manieren om reclame te maken voor uw bedrijf.

Geeft u een USB stick weg als relatiegeschenk, dan bent u ervan verzekerd dat uw zakelijke contacten dit cadeau dagelijks zullen gebruiken. Hier kunt u handig op inspelen door de stick te laten bedrukken met uw bedrijfsnaam of logo. Zo kunt u uw bedrijf op subtiele wijze promoten. Immers, uw relaties zullen keer op keer herinnerd worden aan uw bedrijf door het praktische geschenk dat u hen heeft gegeven. Dit is een positieve vorm van reclame die u vast en zeker goed kunt gebruiken.

Zoekt u een kwalitatief goede USB stick voor uw relaties, maar wilt u toch niet teveel uitgeven? Voor een relatiegeschenk dat binnen uw budget moet blijven zit u bij USBstick.nl goed. In het brede assortiment vindt u originele USB sticks in overvloed. Zo is er een USB memory stick in de vorm van een creditcard beschikbaar, of een grappige USB sleutel Home. Deze cadeaus kunt u uiteraard laten bedrukken met uw logo. En dat allemaal voor een betaalbare prijs.

Heeft u de USB stick gevonden die uw bedrijf goed kan promoten en binnen uw budget valt? Dan hoeft u zich geen zorgen te maken over de afhandeling van uw bestelling, want ook in crisistijd staat een goede service bij USBstick.nl voorop!

Uitgelicht

Luxe USB memory pen Milaan USB stick Wijnkurk USB Stick Twist
     
2GB vanaf € 3,48
8GB vanaf € 3,78
2GB vanaf € 3,24
8GB vanaf € 3,53
2GB vanaf € 2,99
8GB vanaf € 3,28