Proost op de zomer

26-07-2013
kurk-usbstick-185.jpg

De zomer is weer in ons land. Heerlijk genieten van de zon, lekker op vakantie. De zomer is voor veel mensen dé tijd van het jaar. Velen staan dan ook vanaf de eerste zonnestralen klaar om de barbecue aan te steken, om de tuinstoelen naar buiten te tillen en om met volle teugen te gaan genieten van de overheerlijke Hollandse zon.

U als bedrijf kunt bij het inkopen van gadgets rekening houden met de drang van de Nederlander om tijdens mooie dagen te barbecuen. Geef bijvoorbeeld een usb stick in de vorm van een champagnekurk cadeau. Proost op het mooie weer!


Met bedrukte usbsticks proosten op het mooie weer

Tijdens een barbecue is het natuurlijk altijd gezellig om vrienden en familie uit te nodigen om te komen smullen van al dat lekkers. Hamburgers, worstjes, biefstukjes of lekkere stukjes zalm of tonijn. Maar natuurlijk ook spiesjes, spareribs en allerlei bijgerechten zoals salades, sausjes en zomerse fruitcocktails. Tijdens een barbecue is er voor iedereen wel wat te vinden. Dit gezellige samenzijn is een mooi moment om eventuele stressvolle momenten te vergeten en met z’n allen te proosten op de zomer. Dit proosten gebeurt met een glaasje fris, een biertje of natuurlijk met een goed glas wijn of een lekker bruisende champagne. Om alvast helemaal in de stemming te komen hebben we bij usbstick.nl twee leuke, te bedrukken USB sticks voor u geselecteerd: de usb wijnkurk en de usb champagnekurk. De perfecte bedrukte relatiegeschenken voor de zomer!


Usb stick kurken niet van echt te onderscheiden

Op het eerste gezicht zijn beide USB stick kurken niet van echte kurken te onderscheiden. Totdat de bovenkant eraf gehaald wordt en de USB stick zichtbaar wordt natuurlijk. De sticks zijn volledig vervaardigd uit kurk en vormen dus een zeer veilige behuizing voor alle belangrijke gegevens van uw klanten en relaties. Door de leuke, originele wijnkurk of champagnekurk ook te laten bedrukken met uw logo vormen ze het zomerse promotiemiddel bij uitstek!

Proost samen met uw relaties op de zomer en geef hen dit mooie usb relatiegeschenk. Als de kurk uit de fles is kan de zomer beginnen!

Uitgelicht

Houten USB stick Twist USB-stick Twist Recycle Promotie USB Memory stick Sanny
     
2GB vanaf € 3,40
8GB vanaf € 3,66
2GB vanaf € 3,32
8GB vanaf € 3,57
2GB vanaf € 3,24
8GB vanaf € 3,49