Proosten op de goede afloop? Kies voor de USB stick Champagnekurk

10-12-2013
usb stick champagnekurk.jpg

De laatste tien jaar is het aantal verwijzingen naar alcohol in popliedjes verdubbeld. Dit is één van de opzienbarende resultaten uit een onderzoek van een Britse universiteit. In de jaren 80 en 90 ging het in popsongs nauwelijks over alcohol en alcoholconsumptie, maar tussen 2001 en 2011 is het aantal liedjes waarin men in de tekst verwijst naar het drinken van alcohol gestegen tot bijna 20% van het totaal aantal liedjes. De Britse onderzoekers hebben zich gebaseerd op de teksten van alle Britse top-10 hits uit 1981, 1991, 2001 en 2011. In totaal werden 611 liedjes bestudeerd. De uitkomst van het onderzoek moet volgens de wetenschappers serieus genomen worden. Zo waarschuwen ze ervoor dat jongeren best wel eens meer zouden kunnen gaan drinken wanneer hun favoriete artiesten erover zingen of het zelfs promoten. En dat is natuurlijk slecht voor de maatschappij als geheel. Alcohol mag boven een bepaalde leeftijd genuttigd worden, maar dan altijd met mate. Voor volwassenen is een lekker glaasje wijn bij het eten natuurlijk geen probleem. En wanneer u als bedrijf iets te vieren hebt mag er best geproost worden met een glas champagne. Maar het kan ook anders! Wat dacht u van de bedrukte USB stick Champagnekurk? Een alcoholvrije manier om te proosten op de goede afloop!


USB stick Champagnekurk: niet van echt te onderscheiden

In plaats van een glaasje champagne kunt u ervoor kiezen om uw relaties of werknemers leuke bedrukte USB sticks in de vorm van een champagnekurk te geven. Als er iets gevierd wordt pakt u het op deze manier beslist goed aan! Deze mooie reclame USB sticks zijn gemaakt van – u raadt het al – kurk, en herbergen een moderne USB stick. Zo geeft u als bedrijf het goede voorbeeld door de echte champagne een keer te laten staan, en geeft u een duurzaam en zeer toepasselijk cadeau weg.


Ook de USB stick Champagnekurk is te bedrukken

Om ervoor te zorgen dat iedereen het feestelijke moment zal onthouden kunt u ons natuurlijk de opdracht geven om de relatiegeschenk USB sticks te laten bedrukken. Uw logo, samen met een boodschap die herinnert aan dat mooie moment, zo maakt u dit unieke geschenk nóg unieker! Iets te vieren? Deze USB sticks met logo zijn de kers op de taart!

Uitgelicht

Rubberen armband met usb stick USB stick Bouwsteen USB stick Mini Card
     
2GB vanaf € 3,15
8GB vanaf € 3,45
2GB vanaf € 3,32
8GB vanaf € 3,61
2GB vanaf € 4,23
8GB vanaf € 4,52