Reclame USB sticks voor beurzen

03-04-2011
Reclame-usb-sticks-beurs.jpg

De beurs is een jaarlijks terugkomend fenomeen waar een bedrijf zo goed mogelijk voor de dag wil komen. Op de beurs krijg je bezoek van klanten die de mensen achter de telefoon eens willen ontmoeten en tegelijkertijd bij gepraat willen worden over de nieuwste ontwikkelingen die het bedrijf heeft doorgemaakt.

De beurs is ook een uitgelezen mogelijkheid om prospects te ontmoeten en deze om te vormen naar klanten die in de toekomst omzet kunnen brengen. Door te beschikken over een fraaie stand en een goede presentatie kunt u prospects over de streep trekken om zaken te gaan doen. Ook krijgen bezoekers vaak een presentje in de vorm van een reclameartikel waarbij u kunt denken aan een pen of een andere give-away. Om een hele nieuwe dimensie te geven aan promotie op beurzen kunnen wij reclame USB sticks aanbevelen.

Informatie op USB sticks

Reclame USB sticks zijn bij uitstek geschikt om informatie over te dragen naar prospects en klanten toe. U kunt USB sticks laten dupliceren met gegevens zoals een productaanbod of bedrijfsinformatie. Tegenwoordig is het ook gebruikelijk om een bedrijfsfilm te uploaden waardoor klanten een levend beeld krijgen hoe een bedrijf haar werk verricht.

Uitgelicht

Mini USB stick Shuffle USB stick huis Twist Metallic USB
     
2GB vanaf € 3,01
8GB vanaf € 3,25
2GB vanaf € 4,39
8GB vanaf € 4,65
2GB vanaf € 3,32
8GB vanaf € 3,57