Reclame maken met USB sticks

07-05-2011
reclame.jpg

Als er ook maar 1 relatiegeschenk aangewezen moet worden die bij uitstek geschikt is om op een optimale manier reclame mee te maken dan zijn het wel onze USB sticks. Er zijn legio redenen te bedenken waarom dit al enkele jaren zo is:

Geheel in uw eigen huisstijl te vervaardigen. Wilt u nog een stapje verder gaan dan alleen huisstijl? Laat een USB stick custom made in uw eigen vorm maken om echt iets unieks neer te zetten. De meeste bedrijven kiezen ervoor om een model in de vorm van hun topselling product te fabriceren of in de vorm van het bedrijfslogo.

Behalve dat USB sticks een prima visitekaartje zijn namens uw bedrijf, zijn ze er ook nog eens prima te dupliceren met een upload. Hierbij kunt u denken aan een bedrijfsfilm, productaanbod en/of een bedrijfspresentatie.

Usb sticks zijn perfecte relatiegeschenken om weg te geven bij een klant- of bedrijfsbezoek. Ook op beurzen worden de sticks veelvuldig ingezet.

De functionaliteit, de ontvangers hebben absoluut veel profijt van deze kleine alleskunners en zullen daarom met regelmaat in het oog springen wat weer prima reclame voor uw bedrijf betekent.

Bedrijven die last-minute relatiegeschenken nodig hebben doen er verstandig aan om USB sticks te overwegen.

Uitstekende prijs/kwaliteit verhouding. Waar u ook komt, u wilt waar voor uw geld wat u bij usbstick.nl zeker zult vinden. Wij leveren uitsluitend de beste kwaliteit chips die garant staat voor vele jaren gebruiksplezier tegen goedkope prijzen.

USB sticks zijn in vrijwel iedere prijsklasse leverbaar. Wilt u gaan voor een grote hoeveelheid die meegestuurd moet worden met mailings? Dan doet u er verstandig aan om te kiezen voor een goedkope USB stick met een lage capaciteit. Wilt u een fraai relatiegeschenk achterlaten op directie niveau dan kan er gekozen worden voor een model USB stick met een grote capaciteit zoals 8gb of 16gb.

Uitgelicht

USB stick Nekkoord Promotie USB Memory stick Sanny USB Sticks Venice
     
2GB vanaf € 3,32
8GB vanaf € 3,61
2GB vanaf € 3,07
8GB vanaf € 3,36
2GB vanaf € 3,07
8GB vanaf € 3,36