Recyclen nog altijd het beste!

23-01-2013
usbrecycle-94.jpg

Wat is de natuur om ons heen toch mooi. Al dat groen dat in de lente weer tevoorschijn komt en de wereld weer sfeervol en kleurrijk maakt. Men moet er niet aan denken dat zo’n proces door allemaal afvalstoffen vernietigd wordt. Zodat we straks in een grijze omgeving leven, zoals we dat kennen uit de wereld van de IJskoningin uit Narnia.  Alle kleine beetjes helpen mee, zoals het afval scheiden en al het afval netjes in de afvalbak gooien.

Ook Usbstick.nl is zich bewust van het milieu en geeft u als bedrijf de mogelijkheid om een milieubewust relatiegeschenk uit te zoeken. Zo is daar de gerecyclede papieren USB Stick, waarvan de omhulling gemaakt is van gerecycled papier. Zo wordt de afvalstof weer omgezet in een nieuw product en dat is duurzaam bezig zijn! U kunt als bedrijf met dit prachtige unieke en milieubewust relatiegeschenk maatschappelijk ondernemen door te laten zien dat u voor groen gaat en niet voor grijs.

Naast het milieubewuste profiel dat u afgeeft met hulp van deze ‘groene’ relatiegeschenken maakt u bovendien ook fijne reclame. Uw logo kan namelijk goedkoop en in uitermate goede kwaliteit op deze USB stick gedrukt worden. Bovendien kan het milieubewuste virus overslaan op uw relaties en al de mensen die deze USB stick onder ogen krijgen. Wellicht wordt uw voorbeeld dan vele malen gevolgd en dat is mooi. Want recyclen is immers nog altijd het beste!

Uitgelicht

Houten USB stick Future met sleutelhanger USB stick Gitaar USB stick Wijnkurk
     
2GB vanaf € 3,24
8GB vanaf € 3,53
2GB vanaf € 3,24
8GB vanaf € 3,53
2GB vanaf € 3,24
8GB vanaf € 3,53