Reisbureaus: geef digitale brochures mee!

19-12-2013
usb stick boek.jpg

Hoewel het buiten koud en kaal is, zijn veel mensen al weer met hun hoofd bij de zomervakantie. Want wie een mooi vakantieplekje wil boeken, moet er vroeg bij zijn. Voor reisbureaus is het dan ook een toptijd. Met bedrukte USB-sticks kunnen hun klanten nog beter worden geholpen.

Een reisbrochure op een bedrukte usb stick

Als je kon kiezen, zou je nu misschien al weer op vakantie gaan. Lekker de zon in, of een mooie wandeltocht maken. Iets van de wereld zien, of toch gewoon weer het vertrouwde plekje op die ene Franse camping opzoeken. Zolang het voorjaar echter nog even zich laat wachten, zullen we het met de voorpret moeten doen. Het belangrijkste daarvan is natuurlijk het uitzoeken van de vakantiebestemming en de reis. Juist in de winter boeken een hoop mensen hun vakantie al. En waar sommige mensen dat helemaal via internet doen, zijn er ook nog veel mensen die graag een reisbureau te bezoeken. Om te informeren naar de ene aanbieding, en wat nou de beste vluchtmogelijkheden zijn voor die bestemming.

Uw reisbureau probeert deze klanten vanzelfsprekend zo goed mogelijk van dienst te zijn. Een hoop opties worden met de vakantiegangers doorgenomen. Om deze thuis nog eens te bekijken, kan een catalogus meegegeven worden. Maar een hoop (actueler) materiaal is vooral digitaal beschikbaar. Op een USB-stick kan dit materiaal gemakkelijk worden meegegeven. Bovendien is het dan mogelijk de inhoud op deze stick per klant verschillend samen te stellen. Met digitale brochures, fotoreportages en offertes die voor die ene klant nou net relevant zijn.

Alle informatie op bedrukte USB sticks

USBstick.nl levert al jaren USB-sticks met opdruk voor deze en vele andere doeleinden. Voor bedrijven zijn onze sticks vooral ideaal omdat ze allemaal te bedrukken zijn met het logo of de naam van het bedrijf. Dat betekent dat u de USB-stick kunt bestellen die perfect bij uw zaak past. Bedrukte USB sticks zijn handig én maken reclame voor uw bedrijf. Zorg dat u altijd een aantal van deze sticks op voorraad heeft zodat elke vakantieganger zijn reisinformatie op een bedrukte USB-stick mee naar huis kan krijgen.

Uitgelicht

Gerecyclede papieren USB stick Recycle USB stick Shirt USB stick huis
     
2GB vanaf € 3,24
8GB vanaf € 3,53
2GB vanaf € 3,32
8GB vanaf € 3,61
2GB vanaf € 4,23
8GB vanaf € 4,52