Relatiegeschenken in 2010

21-03-2010
2010.jpg

Na een turbulent 2009 waar de crisis centraal heeft gestaan kijken we nu vooruit naar wat 2010 te bieden heeft. De resultaten tot nu toe zijn beter en de verwachtingen zijn hooggespannen. Net zoals de voorgaande jaren blijft de USB stick een sterk promotiemiddel en verwacht men ook weer dat 2010 het jaar van de USB stick wordt. Met enkele nieuwe aanvullingen waaronder de USB Midgets, het kleine broertje van de USB Dudes, hebben wij enkele toppers in huis die de hoge verwachtingen zeker waar zullen gaan maken.

Laptopsets

Een relatiegeschenk die ook erg populair geworden is zijn onze laptopsets in combinatie met een USB stick. Een set die eigenlijk bij geen enkele laptop gebruiker mag ontbreken door alle instrumenten die men binnen handbereik heeft. Na gebruik kunnen de instrumenten waaronder een USB muis, USB hub, USB kabel, Skype setje en handige USB stick weer netjes opgeborgen worden in het bijgeleverde etui. Uw logo bedrukken wij aan de buitenzijde van het etui, ook kunnen wij de USB stick graveren als aanvulling. Zoals u van ons gewend bent zijn al onze relatiegeschenken snel te leveren en van prima kwaliteit.

In bovenstaande foto wordt de desbetreffende laptopset getoond. Maak reclame op unieke wijze door een laptopset als luxe relatiegeschenk in te zetten. Uit service is het mogelijk om voorafgaand aan een bestelling een monster aan te vragen. Monsters die voor 3 uur besteld zijn, versturen wij dezelfde dag nog.

Bedrukken USB sticks als relatiegeschenk blijft goedkoop

Ook in 2010 handhaven wij onze spectaculaire prijsverlaging die in 2009 ingezet is. Bijna alle USB stick worden geleverd inclusief 1 opdrukkleur en de startkosten bedragen slechts 29,50 tot 3 opdrukkleuren. Als groothandel in relatiegeschenken en specialist op het gebied in USB sticks zorgen wij ook dit jaar weer voor uw succesvolle promotie.

Uitgelicht

Mini USB stick Shuffle Custom made USB sticks USB Stick Twist
     
2GB vanaf € 2,98
8GB vanaf € 3,18
2GB vanaf € 3,48
8GB vanaf € 3,78
2GB vanaf € 2,99
8GB vanaf € 3,28