Relaties verdienen een medaille

15-07-2011
3688-usb-stick-Olympic.jpg

Relaties die al jarenlang trouw zijn aan u verdienen het om eens extra in het zonnetje gezet te worden op een originele wijze. Usbstick.nl heeft speciaal voor deze relaties een originele USB stick laten ontwikkelen in de vorm van een medaille en wordt standaard geleverd aan een nekkoord zodat u de medaille ook om de nek van uw relatie kunt hangen.

U hoeft het geven van een dergelijk origineel relatiegeschenk natuurlijk niet alleen te beperken tot bestaande relaties, de USB stick Medaille leent zich ook uitstekend om in te zetten bij het werven van nieuwe klanten. U kunt een medaille ook verstrekken op beurzen in combinatie met een presentatie of bedrijfsfilm waardoor uw bedrijf direct een streepje voor heeft op de concurrentie.

Logo op USB stick medaille

Ook het plaatsen van een logo is geen enkel probleem. U kunt een logo laten graveren of u kunt een bedrukking laten plaatsen, wilt u het helemaal fraai voor elkaar dan kunnen wij uw logo in het metaal stansen wat een luxe uitstraling geeft. Het gewicht van de medaille ligt op maar liefst 58 gram.

Voorafgaand aan de productie zullen wij u een drukvoorstel sturen waarop het bestelde product afgebeeld staat met uw logo of reclame tekst erop. Op deze manier kunt u inschatten of het logo groot genoeg op de USB stick gedrukt gaat worden en kunt u in overleg nog wijzigingen door gaan voeren zodat de bestelling uiteindelijk helemaal naar uw wensen uitgeleverd zal worden.

Uitgelicht

Mini USB stick Litra USB stick Spectra Twist Metallic USB
     
2GB vanaf € 2,98
8GB vanaf € 3,18
2GB vanaf € 3,24
8GB vanaf € 3,53
2GB vanaf € 3,15
8GB vanaf € 3,45