Rondvaarten nog steeds populair

18-06-2013
usbboot-161.jpg

Rondvaartboten, die geven altijd net een extra tintje aan een stadszicht dan een gewone wandeling. Daarom zijn rondvaarboten niet alleen erg populair onder de toeristen, maar ook nog steeds onder de Nederlandse bevolking. Nederland bestaat uit vele steden met mooie sfeervolle grachten en hoe zijn die beter te bezichtigen dan vanuit een boot? Er wordt vaak eens even een uitje geregeld op een rondvaartboot. Een bedrijfsuitje of een familiedag, een feestje of een concertje of cabaretvoorstelling. Het kan allemaal in de grachten van de stad.

Tijdens de rondvaart wordt er dan vaak verteld door een gids over de unieke plekjes met een mooi verhaal er achter. Zo is men na een mooie sfeervolle tocht een hele geschiedenis over de stad rijker en uiteraard een camerageheugen vol aan frisse leuke kiekjes. Zo’n tocht moet natuurlijk goed worden vastgelegd en vormt later een leuke herinnering aan dat ene bedrijfsuitje of feestje.

Usbstick.nl heeft het ultieme usb relatiegeschenk om die mooie momentopnames goed te kunnen bewaren. Zo kunt u een usb stick in de vorm van een boot laten ontwerpen, waarop in stijl uw kiekjes bewaard kunnen worden. Uiteraard is de USB stick goed en uniek te bedrukken met uw bedrijfslogo, zodat ook uw naam in verband met het uitjes komt te staan. Raak niet in de vergetelheid, leg de momenten vast en bewaar ze. Dat levert uw relaties en uw bedrijf een mooie herinnering en een positieve toekomst op!

Uitgelicht

USB stick Pilato Houten USB stick Future met sleutelhanger USB Stick Twist
     
2GB vanaf € 3,24
8GB vanaf € 3,49
2GB vanaf € 3,40
8GB vanaf € 3,66
2GB vanaf € 3,15
8GB vanaf € 3,41