Schildpad vermomd als hamburger

05-09-2013
hamburger-usbstick-202.jpg

Een schildpad vermomd als hamburger? Haha grapje zeker? Nee, het is een waargebeurd verhaal waar u een ge├»nspireerd relatiegeschenk uit kunt toveren, namelijk de USB stick Hamburger┬ů


Hamburger verrast vliegveldbewaker


Het zal je maar gebeuren als bewaker op het vliegveld. Er komt een Chinees langs met een lekkere hamburger van de bekende fastfoodketen Kentucky Fried Chicken. Het broodje lijkt echter wel wat raar. Beweegt het nou? En wat zijn die rare bulten die uit het broodjes steken? Toch maar even vragen. Maar op de vraag of hij een schildpad bij zich heeft schudt de man heftig zijn hoofd. Niet lang daarna vliegt het bovenste stukje brood op de grond en blijkt er toch zo’n traag beestje met een schild tussen het broodje te zitten. Leuk geprobeerd meneer Chinees, maar helaas ‘Project Schildpad vermomd als Hamburger’ is toch echt mislukt. En de Chinees moet zijn weg naar Peking verder in zijn eentje afleggen.


Pret met de USB stick Hamburger


Deze smokkelpoging mag dan geheel in het water gevallen zijn. Het levert toch weer een leuk verhaal op waar u als bedrijf leuk op in kunt spelen. Usbstick.nl heeft pakkende te bedrukken USB sticks in de vorm van een heerlijke sappige hamburger. In dit broodje zit wel een lekkere hamburger met een slaatje en een kaasje. Alles natuurlijk van plastic, maar wel een erg leuk hebbeding! En een USB stick, die kan iedereen wel gebruiken. Dan is het net zo leuk om er eentje te krijgen waar nog pret aan te beleven is ook!


Bedrukte Usbsticks als relatiegeschenk


Wilt u uw relaties wel eens zien lachen, verras ze dan met deze grappige USB stick Hamburger. Het is niet alleen een nuttig geschenk, het is ook nog ideaal te bedrukken met uw bedrijfslogo waardoor u flink naam kan maken! Wilt u meer info over dit vrolijke usb relatiegeschenk snel dan nu naar usbstick.nl of bel met onze klantenservice op 0315-632515.

Uitgelicht

Full colour USB stick Doming Promotie USB Memory stick Sanny Houten USB stick Wood binnen 1 week
     
2GB vanaf € 4,30
8GB vanaf € 4,29
2GB vanaf € 2,07
8GB vanaf € 2,13
2GB vanaf € 3,97
8GB vanaf € 3,97