Schrijven, aanwijzen, opslaan!

06-02-2014
Laserpointer-02.jpg

Er zijn zo van die dingen op de werkvloer waar absoluut niemand zonder kan. Misschien wel het meest belangrijke ding op de gemiddelde werkvloer is de pc. Zonder computers kunnen alle bedrijven ongetwijfeld opdoeken. De administratie, het klantenbestand, de aansturing van diverse processen, voor allerlei zaken hebben we de computer nu eenmaal dagelijks nodig. Een ander onmisbaar ding op de werkvloer blijft echter de pen.

Pennen en usb sticks; beiden onmisbaar

Menig werknemer zal de koffiemachine of het koffiezetapparaat als eerste noemen als het gaat om iets wat onmisbaar is op het werk. Zonder een lekker sterke bak koffie komen veel medewerkers immers de dag niet door. In de categorie ‘klein maar fijn’ vinden we op de werkvloer – of eigenlijk op het bureau – echter de onmisbare balpen. Zonder pen geen compleet bureau. En in de digitale wereld van vandaag de dag slingeren er naast de pennen steeds vaker diverse USB sticks rond. Wat als we beiden kunnen combineren? Het bureau is dan op z'n minst leger.

Handige usb sticks 3-in-1

USb sticks zijn altijd handig om documenten tussen verschillende afdelingen uit te wisselen, om werk mee naar huis te nemen en natuurlijk om back-ups te maken van belangrijke bestanden. In veel bedrijven heeft men de gewoonte om naast het bureau- of veldwerk ook regelmatig presentaties en andere voordrachten te geven. Hiervoor gebruikt men een mooie digitale presentatie waarbij men met een laserpointer de belangrijke zaken kan aanwijzen. Voor alle multi-taskers hebben we bij Usbstick.nl nu wel heel bijzondere bedrukte USB sticks: de USB pennen Laserpointers. Een USB stick + pen + laserpointer in één!

Alles bij de hand met deze krachtpatser

De meeste bedrukte USB sticks hebben maar één functie: het opslaan van bestanden. Wij van Usbstick.nl houden natuurlijk veel van deze doeltreffende gadgets. Maar het vlaggenschip van ons assortiment is toch wel de USB pen Laserpointer. Multifunctioneel dankzij zijn drie verschillende gebruiksmogelijkheden. Nog even wat noteren? Geen probleem! Belangrijke presentatie? Wijs alle kernpunten aan! Thuis doorwerken? Gebruik de bedrukte USB stick!

USB sticks bedrukken krijgt een nieuwe dimensie

Wanneer u uw klanten, relaties of medewerkers wilt verrassen met bedrukte USB sticks als relatiegeschenk dan heeft u met de USB pen Laserpointer de absolute hoofdprijs in handen. Verkrijgbaar in mat metaal of glanzend zwart en vanaf 500 stuks zelfs in uw eigen huisstijlkleur. Met uw logo op dit prachtige relatiegeschenk zal men u niet snel vergeten!

Bestel nu of neem contact met ons op voor advies: 0315-632515.

Uitgelicht

USB stick Mini Card Promotie USB Memory stick Sanny Houten USB stick Melbourne
     
2GB vanaf € 4,30
8GB vanaf € 4,29
2GB vanaf € 2,07
8GB vanaf € 2,13
2GB vanaf € 2,16
8GB vanaf € 2,21