Sla nieuwe klanten aan de haak met de bedrukte USB stick Kunstaas!

16-12-2013
usb stick kunstaas.jpg

Het is voor veel bedrijven een hele opgave: het werven van nieuwe klanten. Er zijn namelijk zoveel verschillende manieren om dit te doen! Zo moet u als ondernemer natuurlijk een goede, overzichtelijke website hebben zodat potentiële klanten u op het wereldwijde web kunnen vinden. Een geoliede social media machine is tegenwoordig ook onontbeerlijk. Een Facebook-pagina, een Twitter-account, een Instagram-pagina, allemaal dingen die u als bedrijf kunt aanwenden om in contact te treden met uw klanten. Zowel bestaande als nieuwe natuurlijk. Naast deze digitale middelen zijn de klassieke advertentie en folder nog altijd populaire en succesvolle marketingmiddelen. En dan hebben we het nog niet gehad over de bedrijfsbeurs, een belangrijke plek waar u uw bedrijf aan iedereen kunt presenteren. Op zo’n beurs of evenement is het van belang dat u iets weg te geven hebt. Niet om mensen om te kopen, maar om er simpelweg voor te zorgen dat men u niet vergeet wanneer men weer thuis is. Usbstick.nl heeft hiervoor dé gadget van dit moment: de bedrukte USB stick Kunstaas, het spreekwoordelijk neusje van de zalm onder de bedrukte USB sticks!


Haal nieuwe klanten op komische wijze binnen

Op zo’n beurs of event bent u natuurlijk niet alleen. Talloze andere bedrijven strijden om de aandacht van de klant. Door op te vallen met een leuk relatiegeschenk bent u de concurrentie altijd een stapje voor! Met een bedrukte USB stick in de vorm van een haast niet van echt te onderscheiden visje zult u gegarandeerd opvallen. Op komische wijze maakt u reclame voor uw bedrijf. Door het visje in te zetten als ‘aas’ haalt u de nieuwe klanten als het ware binnen. En dat is natuurlijk wat u wilt, zeker in deze economisch lastige tijd!


USB stick Kunstaas met bestanden erop? Geen probleem!

Om de reclame USB sticks Kunstaas nóg specialer te maken bedrukken wij ze uiteraard met uw logo. Dat mag niet ontbreken en is onmisbaar in uw klantenwervingscampagne. Bovendien kunnen we, naast de USB sticks bedrukken, er ook voor zorgen dat het stukje kunstaas alvast wat bestanden bevat. Een bedrijfsbrochure, een kort introductiefilmpje of een actiecoupon: wat u ook bedenkt, wij plaatsen het erop. Dit maakt de bedrukte USB stick Kunstaas tot een wel heel aantrekkelijk promotiemiddel in de strijd om nieuwe klanten. Sla ze aan de haak met dit mooie geschenk!

Uitgelicht

Houten USB stick Boek Kartonnen USB stick Green Choice USB sleutel Home
     
2GB vanaf € 3,40
8GB vanaf € 3,66
2GB vanaf € 3,65
8GB vanaf € 3,90
2GB vanaf € 3,01
8GB vanaf € 3,25