Snoep verstandig

11-02-2013
aardbeiusb-113.jpg

“Eet je groenten en fruit op!” Dit is een vaak uitgeroepen zin door ouders die het beste voor hebben met hun kinderen. Groenten en fruit staan namelijk al lange tijd bekend als ‘powerfood’ : voedsel dat thuishoort in een gezond en gevarieerd voedingspatroon. Er wordt ons door deskundigen niets voor niets minimaal twee ons groenten en twee ons fruit per dag aangeraden. 
Bijna iedereen weet wel dat ze dit advies moeten opvolgen, maar vaak lukt dit niet. Dit kan verschillende redenen hebben: iemand lust het niet, vergeet het te kopen of heeft er simpelweg geen zin in.

Als u, als bedrijf, nog zoekt naar een unieke en bovendien aantrekkelijke vorm van promotie: staakt dan het zoeken! Usbstick.nl biedt nu wel een heel uniek aanbod met betrekking tot gezond voedsel: een USB-stick in de vorm van een aardbei! Dit kan dienen als een reminder voor de ontvanger van deze unieke stick om toch nog de geadviseerde dagelijkse portie fruit te consumeren.

U kunt deze stick helemaal uw eigen maken door er uw bedrijfspresentatie op te zetten zodat potentiële klanten meteen weten waar uw bedrijf voor staat. Ook kunt u deze USB-stick laten bedrukken met uw bedrijfslogo, wat kan leiden tot een vergroting van de naamsbekendheid van uw bedrijf. Tevens kunt u deze stick in principe ook benutten als relatiegeschenk om uw blijk van waardering te uiten jegens uw werknemers. Vaak valt dit erg in de smaak en zullen  de mensen in uw bedrijf zich erg gewaardeerd voelen.

Kijkt u nog eens verder op de site van usbstick.nl om te kijken wat de beste opties zijn voor u en uw bedrijf.
En u weet: Snoep verstandig: eet een… aardbei!

Uitgelicht

USB stick Manja Micro USB kaart Mini draaibare USB stick
     
2GB vanaf € 2,07
8GB vanaf € 2,13
2GB vanaf € 2,07
8GB vanaf € 2,13
2GB vanaf € 2,07
8GB vanaf € 2,13