Span u in voor een beter milieu!

13-01-2011
Groene-wereld.jpg

Sinds veertig jaar is de milieubewustheid in Nederland aan het groeien. In de jaren zeventig begon de overheid zich als eerste bezig te houden met het milieu en daarmee met de ontwikkeling met het milieubeleid. In de jaren die daarop volgden werd er vooral veel tijd besteed aan onderzoek. Inmiddels is het milieubewustzijn van ons Nederlanders stukken gegroeid. Dit neemt echter niet weg, dat wij ten opzichte van de rest van Europa nog steeds aanzienlijk achter lopen. In 2010 was 36% van onze bevolking bereid om zich in te zetten voor een beter milieu, dit in tegenstelling tot het Europese gemiddelde van 53%.

Hoewel slechts een heel klein percentage Nederlanders bereid is om te betalen voor een duurzaam product, wordt er wel sneller gekozen voor een milieuvriendelijke verpakking. Nog opvallender is het bestraffen van specifiek niet-groene bedrijven. Uit recent onderzoek is namelijk gebleken dat ruim 55% van de Nederlandse consument liever bij een bedrijf koopt die de schade aan het milieu zoveel mogelijk wil beperken.

STRAAL MILIEUBEWUSTZIJN UIT

Wilt u aan uw relaties tonen dat uw bedrijf zich inzet voor een beter milieu? In ons uitgebreide assortiment hebben wij een aparte collectie houten USB sticks. Deze sticks stralen niet alleen milieubewustzijn uit, ze zijn ook op een milieuvriendelijke manier gemaakt. Wat dacht u bijvoorbeeld van onze USB stick Recycle, een stick waarvan de gehele behuizing is vervaardigd uit gerecycled papier?

Al onze producten voldoen aan de, door de Europese Unie, gestelde RoHS norm. Dit houdt in dat de USB sticks geen schadelijke stoffen mogen bevatten. Daarnaast maken wij bij het bedrukken uitsluitend gebruik van drukinkt op waterbasis met een plantaardige toevoeging.

Bent u op zoek naar een relatiegeschenk met een boodschap? Wij voorzien de USB sticks graag van uw eigen logo of persoonlijke boodschap. Span u in voor een beter milieu en motiveer uw relaties om dit ook te doen!

Uitgelicht

USB Stick Twist Type C USB Stick Twist USB sleutel Home
     
2GB vanaf € 4,39
8GB vanaf € 4,65
2GB vanaf € 3,15
8GB vanaf € 3,41
2GB vanaf € 3,01
8GB vanaf € 3,25