Sporten is gezond

27-07-2013
sneaker-usbstick-186.jpg

Het is uiteraard genoegzaam bekend dat het ontzettend gezond is om wekelijks te sporten. Het is zelfs het beste om iedere dag een half uurtje inspanning te leveren. Omdat veel mensen daar niet aan toe komen plannen ze vaak een of meerdere avonden in waarop er intensief gesport wordt. Dat is gezond voor hen en uw bedrijf. Stimuleer uw werknemers en andere relaties om te sporten met de usb stick sneaker.


Kom in actie met usbstick.nl

Sommigen gaan naar de sportschool voor een lekkere fitness-workout, anderen gaan wielrennen of mountainbiken en weer anderen lopen het liefst een flink stuk hard. Wat je ook doet, je moet altijd zorgen dat je de juiste sportkleding, sportschoenen of sneakers en overige uitrusting hebt. Een goede workout begint met de juiste hulpmiddelen. Ook een goede warming-up mag niet worden vergeten. Zo voorkomt men blessures. Tot slot is het van belang dat we een trainingsschema kiezen dat bij ons past. Al met al is wekelijks een of meerdere keren sporten gewoon supergezond. Gezond voor het hart, gezond voor onze conditie dus, en bovendien zorgt het – vooral na het sporten – voor een lekker ontspannen gevoel. U wilt natuurlijk dat ook uw klanten en andere relaties zich gezond voelen. Stimuleer ze daarom om te gaan sporten met een USB stick in de vorm van een sneaker: een leuk bedrukt usb relatiegeschenk!


Promoot een gezond leven met een usbstick

De sportieve sneaker is onze meest actieve USB stick. Een leuke gadget die past bij een sportieve en gezonde levensstijl. De sneaker kan in verschillende kleuren worden geleverd en wordt vanzelfsprekend bedrukt met uw naam, logo of boodschap. Zo promoot u een gezond leven en tegelijkertijd ook uw eigen bedrijf!

Breng ook in huis of op kantoor kortom een actieve sfeer met deze toepasselijke USB stick. Iedereen zal het sportvirus te pakken krijgen dankzij deze leuke sneaker!

Uitgelicht

USB stick Champagnekurk Promotie USB Memory stick Sanny USB Sticks Venice
     
2GB vanaf € 3,57
8GB vanaf € 3,86
2GB vanaf € 3,07
8GB vanaf € 3,36
2GB vanaf € 3,07
8GB vanaf € 3,36