Sporten is gezond en mag worden beloond met deze USB stick Olympic medaille

04-12-2013
usb stick medaille.jpg

Onlangs maakte een Franse professor bekend dat uit zijn onderzoek is gebleken dat intensief sporten tóch gezond voor ons is. Hij baseert zijn conclusie op het door hem onderzochte gegeven dat deelnemers aan de Tour de France, de bekendste wielerronde ter wereld, gemiddeld een langere levensverwachting hebben dan het Franse gemiddelde. Voorheen werd nogal eens aangenomen dat topsporters die intensief sporten zoals marathonlopers en wielrenners aan allerlei ernstige kwalen zouden kunnen gaan leiden die direct samenhangen met de sport die ze beoefenen. Dit blijkt dus anders te liggen dan we dachten. Wat al wel genoegzaam bekend is, is het feit dat wekelijks een paar uur sporten enorm gezond voor ons is. Mensen die sporten worden ouder, voelen zich beter en hebben minder kans op diabetes. Om mensen bewust te maken van het belang van sporten en van een fit en gezond leven organiseren veel bedrijven een jaarlijkse sportdag. Alle werknemers worden aangemoedigd om mee te doen met ludieke spelletjes en sportieve tests. Dit is niet alleen goed voor de gezondheid maar ook goed voor de teamspirit. Om werknemers na zo’n inspannende dag een mooi aandenken mee naar huis te geven kunt u als bedrijf denken aan de USB stick Olympic. Een bedrukte USB stick in de vorm van een olympische medaille!


Iedereen is een winnaar met deze leuke USB stick

De USB stick Olympic is zeer geschikt om weg te geven na een uitputtende bedrijfssportdag. Maar u kunt de digitale medailles natuurlijk ook als reclame USB sticks gebruiken en ze aan uw klanten en relaties geven als dank voor hun vertrouwen in u. Wanneer u als bedrijf een award of prijs in ontvangst heeft genomen is de USB stick Olympic overigens ook een mooi middel om dit aan uw klanten te laten weten. Zo werkt u aan de relatie met uw klanten en schenkt u ze bovendien een bruikbaar cadeau. De medaille herbergt namelijk een volledig functionele en compacte USB stick.


Een kampioen als het op data-opslag aankomt

De USB stick Olympic is en absolute kampioen als het op gegevensopslag aankomt. Zijn robuuste, ronde ontwerp zorgt ervoor dat hij tegen een stootje kan. Bovendien leent het design zich uitstekend voor een mooie bedrukking. Uw logo zal prachtig naar voren komen op het gladde oppervlak van de medaille. Bent u overtuigt van de olympische klasse van deze sticks? De USB sticks laten bedrukken kan al vanaf 50 stuks!

Uitgelicht

Houten USB stick Potlood Mini USB stick Litra USB Stick Twist
     
2GB vanaf € 3,57
8GB vanaf € 3,86
2GB vanaf € 2,98
8GB vanaf € 3,18
2GB vanaf € 2,99
8GB vanaf € 3,28