Steek uw licht op met de leuke bedrukte USB stick gloeilamp

23-02-2014
USB gloeilamp.jpg

Innovatie, vernieuwing en vooruitstrevende concepten. Ze zijn van levensbelang voor iedere organisatie die toekomstbestendig wil zijn en wil blijven. Naar wat voor branche we ook kijken, overal ter wereld zijn afdelingen research & development en innovatie van talloze bedrijven dagelijks bezig met het bedenken van nieuwe producten, nieuwe diensten, het verbeteren van bedrijfsprocessen en het optimaliseren van productiemethoden.

USB sticks bedrukken

Klanten en consumenten worden graag verrast met nieuwigheden en ook bedrijven hebben baat bij nieuwe, betere processen en methoden. Sommige bedrijven hebben zelfs heuse brainstorm-dagen waarop medewerkers uit alle gelederen mee mogen denken over de nieuwe richting van de organisatie. Dit levert vaak mooie, slimme en vooral hele goede ideeën op. Ideeën waar iedereen uiteindelijk de vruchten van kan plukken. Zeker in een tijd zoals deze, waarin het economisch allemaal wat minder gaat, kan een goed idee het verschil maken tussen een succesvol jaar of een faillissement. Wanneer iemand een goed idee heeft zeggen we weleens dat er een lichtje boven iemand hoofd is gaan branden. Laten we bij Usbstick.nl nu net de perfecte bedrukte USB sticks hebben om goede ideeën te vieren: de USB stick gloeilamp! Deze USB stick bedrukken en weggeven zorgt ervoor dat u innovatie kunt vieren met een cadeau.

Bijna niet van echt te onderscheiden

De USB stick gloeilamp is haast levensecht. Het enige verschil is dat het hier geen echt lampje maar een heuse USB stick betreft. Meteen klaar voor gebruik en vervaardigd uit de beste materialen. Ideaal als weggevertje na een uitputtende maar succesvolle brainstorm-sessie, op bedrijfsbeurzen maar ook als bedrukt relatiegeschenk om weg te geven aan uw trouwe klanten en relaties. Zij zijn voor u natuurlijk een spreekwoordelijk lichtpuntje!

USB sticks bedrukken? Steek uw licht op!

Wanneer u als vooruitstrevend bedrijf op zoek bent naar bedrukte USB sticks die passen bij uw innovatieve inborst hebt u het perfecte geschenk met de USB stick gloeilamp zeker gevonden. Vraag dus snel een offerte aan en vier het goede idee! Wilt u liever persoonlijk advies, neem dan contact op met onze klantenservice: 0315-632515.

Uitgelicht

Luxe leren USB stick sleutelhanger USB stick Wijnkurk Bamboe USB-stick Twist
     
2GB vanaf € 3,57
8GB vanaf € 3,82
2GB vanaf € 3,40
8GB vanaf € 3,66
2GB vanaf € 3,40
8GB vanaf € 3,66