Steun bij goede (sport)voornemens

26-01-2013
usbsneaker-97.jpg

Geheel volgens de traditie bedenken veel mensen voor het nieuwe jaar goede voornemens om het jaar goed te kunnen beginnen. Zeer populair zijn voor 2013 de voornemens om gezonder te leven, minder te snoepen en natuurlijk ook om meer te gaan sporten. Misschien heeft u zelf wel het goede voornemen om meer te gaan sporten en bent u deze maand inderdaad regelmatig in de sportschool te vinden. En als u zelf niet vaker probeert te sporten, dan heeft u vast wel een medewerker, zakenpartner of –relatie die aan dit goede voornemen aan het werk is.

Om hen te laten merken dat u het goed vindt dat zij aan hun lichaam en hun gezondheid werken, kunt u hen nu op ludieke wijze ondersteunen. USBstick.nl heeft een bijzondere USB-stick in haar assortiment: in de vorm van een sneaker. Geef hem aan al uw medewerkers cadeau om hen een hart onder de riem te steken, of geef hem als relatiegeschenk aan uw zakenrelaties. Met deze USB-stick zullen zij tijdens het werken herinnerd worden aan het feit dat sporten goed voor hun gezondheid is en misschien wel een nieuw bezoek aan de sportschool plannen voor die avond. Of u helpt hen om hun goede voornemen langer vol te kunnen houden. Een goed voornemen bedenken en er aan beginnen is immers één ding, het ook de rest van het jaar volhouden is iets heel anders.

Deze USB-stick sneaker is een absoluut musthave relatiegeschenk als u een aan sport gerelateerd bedrijf heeft. Behalve dat u hiermee aan iedereen duidelijk laat zien in welke branche uw bedrijf opereert, kunt u ook nog eens gemakkelijk al uw belangrijke bedrijfsinformatie vinden, die u heeft opgeslagen op de stick. Een USB-stick in de vorm van een sneaker valt immers veel meer op dan een standaard rechthoekige stick.

USB-stick.nl kan de door u bestelde sticks natuurlijk bedrukken met uw logo of slogan. Maar u kunt ook eens aan een andere tekst denken, zoals ‘kom op, hou vol!’ of ‘we steunen je!’ Met dit soort teksten kunnen de gebruikers van de bedrukte USB-stick zich ook tijdens hun werk bedenken dat ze goed bezig zijn en zich realiseren dat hun gezondheid heel belangrijk is. Ook voor uw bedrijf is hun gezondheid van belang, want gezonde medewerkers kunnen beter presteren. Bestel daarom deze bedrukte USB-stick en steun uw medewerkers of zakenrelaties bij het volhouden van hun goede voornemen meer te gaan sporten dit jaar.  

Uitgelicht

Houten USB stick Potlood Laptopset met USB stick
   
2GB vanaf € 3,57
8GB vanaf € 3,86
2GB vanaf € 4,23
8GB vanaf € 4,52