Stoer over de werkvloer

20-06-2013
usbleer-163.jpg

Dat leer vaak als stoer wordt gezien is niet onbekend meer. Zo werd koningin Máxima in 2012 door het AD als stoer beschreven toen ze eens in het leer een bezoek bracht aan de provincie Drenthe. Ook maakt een leren jack een motorrijder nog stoerder, daarbij denkende aan bijvoorbeeld de beruchte groep Hells Angels. Leer doet mensen er zelfverzekerd en gedreven uitzien. Ideale eigenschappen voor uw relaties op de werkvloer.

U kunt deze look stimuleren met een stoer relatiegeschenk van Usbstick.nl. De leren USB sticks lenen zich ideaal als hip en krachtig relatiegeschenk. Zo kunnen uw relaties zorgeloos al hun documenten veilig kwijt en kunnen ze zelfverzekerd en goed voorbereid voor de dag komen op vergaderingen en bijeenkomsten. Een pittige uitstraling die bewondering verdient en uiteraard ook de aandacht zal trekken.
De USB stick zal de mensen niet aan het oog ontgaan en daarmee is het een perfect middel voor u om uw bedrijf te promoten. Laat uw bedrijfslogo uniek op het geheugenstickje drukken en dan hebben niet alleen uw relaties profijt van dit toffe geschenk, maar kunt u ook op bekijks rekenen. Met de bedrukte leren USB stick gaan zowel uw relaties als uw bedrijf stoer over de werkvloer!

Uitgelicht

USB stick Shirt USB-stick Twist Recycle USB Stick Twist Type C
     
2GB vanaf € 3,32
8GB vanaf € 3,61
2GB vanaf € 3,15
8GB vanaf € 3,45
2GB vanaf € 4,23
8GB vanaf € 4,52