The name is Bond, James Bond

20-02-2013
usbpen-122.jpg

Onlangs bleek Skyfall, de nieuwste James Bond film wederom vernieuwend te zijn en lokte vele fans en kijkers naar de bioscoop. De altijd charmante mister Bond weet als geheim agent 007 mysterieuze criminele zaken op te lossen, maar raakt door verliefdheden ook nog wel eens in de val. Schone dames zijn verleidelijk in de Bondfilms- en verhalen en daardoor komen de gadgets die James Bond krijgt van Q Branch altijd uitermate goed van pas. Uiteindelijk na veel spanning en sensatie weet Bond altijd weer te overleven door met zijn license to kill alle vijanden uit te schakelen.

Zo blijft Bond boeien en het is altijd spannend welk nieuw gadget Q Branch nu weer voor de held in petto heeft. Usbstick.nl heeft zijn eigen ultieme Bondgadget, waarmee u de held kan uithangen. Zo beschikken wij over een prachtige mysterieuze pen met een verborgen USB stick. Deze pen is ideaal te bedrukken met uw bedrijfslogo en niemand die vermoed dat zich daar nog een USB stick in schuil houdt. Wanneer er zich een noodgeval voordoet, waarbij bijvoorbeeld een schone collega in paniek beseft dat zijn of haar USB stick weggeraakt is kan uw relatie de held zijn door de USB stick uit de pen te klikken en alle bestanden van de schone collega te redden.
Zo wordt uw naam uiteraard nooit meer vergeten. U kunt dat stukje actie op de  arbeidsvloer of waar dan ook creëren door uw relaties blij te maken met zo’n spannende pen als usb relatiegeschenk!

Uitgelicht

Luxe USB memory pen Milaan Gerecyclede papieren USB stick Recycle USB stick Bot
     
2GB vanaf € 3,65
8GB vanaf € 3,90
2GB vanaf € 3,40
8GB vanaf € 3,66
2GB vanaf € 3,48
8GB vanaf € 3,74