Thuis werken

04-12-2012
thuis-werken.jpg

Thuiswerken of gewoon naar kantoor? Een werkdag vanuit huis begint in ieder geval ontspannen. U hoeft niet met de auto in de file te staan, maar schuift zo aan achter de eigen computer. In de ochtendpauze zet u koffie van uw eigen favoriete merk, in plaats van een plastic bekertje uit de kantoorautomaat. En moet u tussendoor even boodschappen doen, of de kinderen uit school ophalen? Geen probleem, want u bepaalt zelf tot wanneer u doorgaat.

Vanwege alle digitale ontwikkelingen wordt het steeds gemakkelijker om af en toe zo'n dagje thuis te werken. De meeste noodzakelijke bedrijfsdocumenten kunt u inzien via de server van het computernetwerk. En dankzij nieuwe communicatiemiddelen zoals videobellen houdt u makkelijk contact met uw collega's. Laat de anderen maar een dagje alleen het kantoor bemannen; u gaat flexibel en comfortabel werken vanuit huis!

Onmisbaar bij het thuiswerken is de bedrukte USB-stick, waarmee u digitale bestanden en documenten eenvoudig overzet van uw huiscomputer naar die op kantoor. Het is bijna niet te geloven hoeveel bestanden en afbeeldingen op een USB-stick passen. En ze worden nog altijd elk jaar handzamer en goedkoper! Thuiswerken is nog nooit zo makkelijk geweest.

Bestel uw USB-sticks voor zakelijk gebruik bij USB-stick.nl, de specialist in het leveren van USB-sticks voor de zakelijke markt. Of u nu geheugensticks zoekt die gemaakt zijn van originele materialen, zoals hout of leer, of voor eenvoudige modellen tegen de allerlaagste prijs.

Vraag nu een offerte aan, en maak kennis met de voordelen van ons bedrijf. Een supersnelle levering, de hoogste kwaliteit geheugen, en een gratis bedrukking van uw bedrijfsnaam of logo: dat zijn de voordelen van USB-stick.nl. Neem contact op met telefoonnummer 0315-632515, of vul het antwoordformulier in op onze website.

Uitgelicht

Luxe leren USB stick sleutelhanger USB geheugenstick Spuit USB stick Mini Card
     
2GB vanaf € 3,57
8GB vanaf € 3,82
2GB vanaf € 3,48
8GB vanaf € 3,74
2GB vanaf € 4,39
8GB vanaf € 4,65