Thuiskopieheffing op USB-sticks per 1 januari 2018

19-11-2017
Nieuwsbericht-site.jpg

Vanaf 1 januari 2018 vallen ook USB-sticks onder de thuiskopievergoedingen. Importeurs, fabrikanten en handelaren dienen een vergoeding af te dragen, volgens de wettelijk ingestelde tariefstelling. Voor USB-sticks is deze vergoeding vastgesteld op 0,60 per stuk. Wij zullen deze vergoeding volgend jaar moeten doorberekenen in onze verkoopprijs.

 

Bestel en bespaar!

Bij bestellingen dit jaar ontloop je de extra thuiskopievergoeding. Bestel daarom de USB-sticks in 2017 nog goedkoop! Ga bijvoorbeeld voor de USB-stick Twist, wereldwijd de bestverkochte USB-stick - of laat het opslagmiddel customizen. We bieden talloze USB-sticks aan, die naar wens te bedrukken zijn met logo of pakkende tekst.

 

USB-sticks: al jarenlang populair!

Een USB-stick als relatiegeschenk blijft populair. Relevante bestanden en waardevolle herinneringen kunnen op eenvoudige wijze worden opgeslagen en uitgewisseld. Met een bedrukte USB-stick bied je niet alleen een helpende hand aan je relaties, ook is het een goed promotiemiddel. Het product kan zich razendsnel verspreiden door het bijvoorbeeld uit te delen op een beurs, open dag of evenement. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken!

 

Uitgelicht

Houten USB stick Twist USB stick creditcard met flesopener Usb stylus
     
2GB vanaf € 3,92
8GB vanaf € 4,59
2GB vanaf € 4,92
8GB vanaf € 5,59
2GB vanaf € 4,61
8GB vanaf € 5,28