Thuiswerken

27-03-2013
usbthuis-154.jpg

Thuis werken wordt steeds populairder onder de Nederlandse beroepsbevolking. Ieder heeft zo zijn eigen redenen om thuis te (willen) werken. De één zegt thuis beter door te kunnen werken dan op bijvoorbeeld het kantoor, de ander vindt het prettig om vaker thuis te zijn bij zijn of haar kinderen.

Er is natuurlijk wel wat voor te stellen bij de wens om thuis te werken in plaats van op een kantoor. Werken in een vertrouwde omgeving is wel zo prettig, vooral wanneer iemand zijn gezin wat vaker wil zien.

Het werk dat u thuis gerealiseerd hebt wilt u uiteraard veilig hebben, zodat geen enkele computercrash of eventuele diefstal ervoor kan zorgen dat al uw harde werk voor niks is geweest. Een USB-stick biedt dan de uitkomst! Wanneer u uw bestanden op zo’n stick zet, heeft u uw werk veilig opgeslagen. Bovendien kunt u het op deze manier makkelijk transporteren en kunt u het dus overal mee naartoe nemen. Vanzelfsprekend kunt u de stick ook nog voor andere doeleinden gebruiken. Naast uw werk kunt u er ook (privé)foto’s op opslaan, zodat deze ook makkelijk overal mee naartoe genomen kunnen worden en ze bovendien veilig opgeslagen zijn.

Zoekt u nog een geschikt relatiegeschenk of promotieartikel voor uw bedrijf? Dan is een USB-stick misschien wel wat voor u! Usbstick.nl heeft een ruim assortiment USB-sticks in allerlei soorten en maten. Wat dacht u bijvoorbeeld van een houten USB-stick, of een stick in de vorm van een poppetje, hartje of boek? Bovendien kunt u de sticks laten bedrukken met uw bedrijfslogo, wat de stick tot een uitstekend promotieartikel maakt. Een USB-stick als relatiegeschenk is origineel, grappig en bovendien ontzettend nuttig aangezien (bijna) iedereen een USB-stick wel kan gebruiken. En voor u dient deze als uitstekende reclame voor uw bedrijf!

Uitgelicht

Houten USB stick Wood USB Stick Twist USB memory stick Conga
     
2GB vanaf € 3,40
8GB vanaf € 3,66
2GB vanaf € 3,15
8GB vanaf € 3,41
2GB vanaf € 3,40
8GB vanaf € 3,66