Timmerbedrijf; maak reclame met USB sticks van hout

15-01-2013
usbhout-86.jpg

Hout heeft een bijzondere geschiedenis. De boom, die ooit de oorsprong van een bepaalde houtsoort was, draagt vaak een heel verhaal met zich mee. Hout is ook een belangrijk constructiemateriaal en wordt veelal gebruikt voor meubels, vloeren en huizen en het is de basis voor papier. Ieder timmerbedrijf heeft passie voor hout, bewerkingen en vakmanschap. Als timmerbedrijf wilt u de juiste sfeer neerzetten op de juiste plek. Uw relaties kunnen daar vervolgens op voortbouwen, door het verder in te richten en er hun eigen sfeervolle leefruimte van te maken. Uw unieke materialen komen tot leven voor uw relaties. U maakt iets dat zij zo graag mogelijk lang met zich mee zien gaan.

Die authenticiteit van uw bedrijf kunt u samen met Usbstick.nl overbrengen op uw relaties. Usbstick.nl biedt namelijk een aantal USB sticks die van hout gemaakt zijn en hoe kunt u nu beter reclame maken dan met het materiaal waar u zo’n passie voor heeft. Zo zijn er verschillende soorten sticks in mooie houtbewerkingen waar u bovendien uw logo goedkoop en met uitstekende kwaliteit op kunt laten drukken.

Wees dus origineel als timmerbedrijf en laat uw relaties weten waar u voor staat met een uniek USB stick van hout als relatiegeschenk. Hiermee benadrukt u naast uw kwaliteiten ook uw zichtbaarheid en dat levert u extra reclame op. Bovendien is het een prachtig en nuttig geschenk, dat door iedereen gebruikt kan worden. Blijf bij de kern van uw passie en maak reclame met bedrukte USB sticks van hout!

Uitgelicht

Full colour USB stick Button USB stick Brandblusser Houten USB stick Twist
     
2GB vanaf € 3,40
8GB vanaf € 3,69
2GB vanaf € 3,40
8GB vanaf € 3,69
2GB vanaf € 3,24
8GB vanaf € 3,53