Toekomst opbouwen met de USB stick Bouwsteen

28-07-2011
USB-stick-Bouwsteen.jpg

De bouwbranche heeft het lange tijd niet gemakkelijk had. Door de crisis is de huizenmarkt ingestort en worden bouwprojecten voortijdig stop gezet. Dit heeft een zware klap veroorzaakt binnen de sector. Hoewel de crisis nog niet voorbij is, schijnt er toch al weer een klein lichtje aan het einde van tunnel. In de tussentijd is de bouwsector volop bezig te innoveren door automatische processen op te zetten, in samenwerking met de IT-sector. Speciaal ontworpen software pakketten worden steeds vaker ingezet om het hele bouwproces te ondersteunen en te begeleiden. En als de markt eenmaal opgekrabbeld is, kan hier volop van geprofiteerd worden.

Bouwbedrijven, projectontwikkelaars, makelaars; ze hebben het hard voor de kiezen gekregen. Het is dan lastig om het vertrouwen van klanten en relaties vast te houden. Omdat het nu gelukkig iets beter gaat in de branche, is het moment aangebroken om de banden terug aan te halen en te verstevigen. En dat kan het beste door een fraai relatiegeschenk weg te geven, zoals een speciale USB stick in de vorm van een lego bouwsteen. Het geeft op een speelse manier aan dat u bouwt aan het vertrouwen en aan de toekomst.

De lego bouwsteen USB stick kunt u laten bedrukken met uw logo, bedrijfsnaam of een positieve tekst in elk gewenste kleur. De opslagcapaciteit hangt af van uw wensen, maar ze variƫren van 128mb tot 16gb, dus u heeft altijd voldoende ruimte voor uw documenten. Desgewenst kunnen wij er voor u al informatie opzetten en permanent opslaan. Bijvoorbeeld een digitale brochure van uw bouwproject, zo kunnen uw klanten en relaties het project thuis nog eens rustig bekijken. Zo maakt u zeker een sterke indruk!

Usbstick.nl staat voor u klaar met professioneel advies en uitstekende service. We zijn niet voor niks marktleider op het gebied van USB sticks als relatiegeschenk! Laat u vrijblijvend informeren over de verschillende mogelijkheden of bestel uw usb-sticks eenvoudig via onze website.

Uitgelicht

USB stick Vliegtuig USB stick Bot USB stick Spectra
     
2GB vanaf € 3,57
8GB vanaf € 3,82
2GB vanaf € 3,48
8GB vanaf € 3,74
2GB vanaf € 3,40
8GB vanaf € 3,66