Top 5 populaire USB sticks

17-09-2009
top5.jpg

Vaak vraagt men zich af welke USB stick nou gekozen moet worden, indien u op safe wilt spelen, kies dan 1 van de meest populaire USB sticks uit ons assortiment. Wij hebben om uw keuze te vereenvoudigen een top 5 van populaire USB sticks samengesteld die door uiteenlopende eigenschappen hun plaats werworven hebben. Zie onderstaand overzicht.

USB stick Twist

De absolute nummer 1 vanaf de eerste dag dat wij begonnen zijn met onze groothandel. Populair om het feit dat de kunststof behuizing geheel in eigen huisstijl te maken is (PMS) en de metalen clip de connector beschermd. U kunt dus geen dopje kwijtraken. Deze USB stick Twist leent zich uitstekend om te bedrukken met een logo of reclametekst aan 1 zijde of 2 zijden. Standaard leveren wij de kleinere USB sticks in een kleine venster geschenkverpakking waardoor uw logo direct in het oog springt en zichtbaar is.

USB Stick Dude

Een uitstekende USB stick in een originele vormgeving. Er zijn modellen in verschillende beroepen beschikbaar en de kans is groot dat uw beroep er ook tussen zit. Of u nou op zoek bent naar een USB stick Dude in de vorm van een tandarts, chirurg, vertegenwoordiger, zakenman, klusjesman, zuster etc. Het is er allemaal. Is uw beroep nog niet beschikbaar? Vanaf 500 stuks is het mogelijk om uw eigen USB stick poppetje samen te stellen. Het poppetje is uiteraard ook te bedrukken met uw logo, wij raden aan de achterzijde te bedrukken.

USB stick Creditcard

Altijd op zoek geweest naar een handige manier om uw gegevens te transporteren? Dan zijn USB sticks uitermate geschikt en de USB stick Creditcard in het bijzonder want

deze stick is slechts enkele millimeters dik en is daardoor zeer geschikt om te bewaren in bijvoorbeeld uw portemonnee. Leverbaar in alle denkbare capaciteiten en geheel full colour te bedrukken aan 2 zijden. Een prima keuze voor bedrijven met een grote reclameboodschap of full colour product of bedrijfsafbeeldingen.

Houten USB sticks

Sterk in opkomst en uitstekend in te zetten door bedrijven die een milieuvriendelijke uitstraling nastreven. De houten USB sticks worden bedrukt met milieuvriendelijke inkten en zijn vervaardigd uit speciaal geplante bomen. Winnen sterk en snel aan populariteit.

USB Stick pen Laserpointer

Het gadget voor de mensen die alles compact in 1 wensen te hebben. U beschikt over een laserpointer, balpen ‚n een handige USB stick in 1. Nieuw bij onze USB pennen is dat wij de behuizingen geheel in uw eigen huisstijlkleur kunnen maken zodat uw boodschap of uiting nog beter over zal komen.

Tot zover onze top 5. Mochten er wijzigingen plaatsvinden dan zullen wij deze lijst natuurlijk ook updaten. Heeft u verdere vragen dan kunt u vanzelfsprekend vrijblijvend contact met ons opnemen.

Uitgelicht

Paris USB pennen met usb stick Full colour USB stick Doming USB memory stick Conga
     
2GB vanaf € 3,65
8GB vanaf € 3,90
2GB vanaf € 4,39
8GB vanaf € 4,65
2GB vanaf € 3,40
8GB vanaf € 3,66