Trouwbedankje op een bruiloft

18-01-2011
weddingrings.jpg

Na maanden van regelen en plannen is het moment eindelijk daar: uw trouwdag! De dag waar al tijden naar toe wordt geleefd en die één van de mooiste dagen van uw leven moet worden. U bent al vroeg uit de veren om u klaar te maken voor deze bijzondere dag. Er mooi uitzien is een vereiste, want gedurende de dag zullen er foto's gemaakt worden. Foto's die uiteindelijk als tastbare herinnering zullen dienen voor deze onvergetelijke dag...

BEDANK UW GASTEN

Het wordt steeds gebruikelijker om na afloop van een spetterend huwelijk de gasten te bedanken door middel van een cadeau, oftewel een trouwbedankje. Vanzelfsprekend zijn er vele verschillende mogelijkheden die dienst kunnen doen als trouwbedankje, toch springt er wat ons betreft één artikel uit: de USB stick.

Ziet u niet al uw gasten op korte termijn na de bruiloft weer? Onze USB sticks zijn klein en lichtgewicht, waardoor ze ideaal zijn voor verzending per post. Schenk uw gasten een blijvende herinnering door er data op te laten plaatsen. Wat dacht u van een persoonlijke boodschap en enkele schitterende trouwfoto's?

EEN PERSOONLIJK GESCHENK

De USB sticks zijn bij ons verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen. Zo beschikken wij onder andere over een taart, champagnekurk en een hart. Wilt u liever iets dat niemand anders heeft? Wij bieden de mogelijkheid om USB sticks Custom made te maken. Hierdoor kunt u uw eigen ontwerp in samenwerking met ons grafische team realiseren.

Wilt u de buitenzijde van de USB sticks nog persoonlijker? Uw boodschap kan eenvoudig in onze eigen drukkerij worden gedrukt of gegraveerd! Denk bijvoorbeeld eens aan een tekst zoals: Bedankt voor uw komst! Rinus&Monique, 21-08-2010. Uiteraard kunnen er ook symbolen bij worden geplaatst, zoals een hartje of twee ringen.

Uitgelicht

USB stick Camera USB stick Coin Card USB stick Spectra
     
2GB vanaf € 3,32
8GB vanaf € 3,61
2GB vanaf € 4,23
8GB vanaf € 4,52
2GB vanaf € 3,24
8GB vanaf € 3,53