Twister is in!

20-03-2013
usbtwist-150.jpg

Twister, het woord klinkt alsof het veel zijden heeft. En dat is ook het geval, zo is een twister in Amerika een hevig, snel verplaatsende windhoos, die enorme verwoestingen aanricht binnen een klein gebied. Het beeld hierbij is een snel draaiende cycloon en dat lijkt een inspiratiebron geweest te zijn voor vele andere producten. Zo is er een draaikolkachtig ijsje van rood en geel, die bekend is onder de naam twister en een groot favoriet is door de lengte van het heerlijke zoete nagerecht. Maar ook de twister frietjes zijn favoriet. Een lang frietje, die met een draaiende beweging tot een twister is gevormd. Heerlijk met wat mayo, draai je dit warme aardappelgerecht lekker je mond in.

Maar ook op entertainmentgebied is Twister een hype. Zo kennen we allemaal het spel twister, waarbij er een plastic vloerkleed op de grond wordt gelegd met rode, blauwe, gele en groene cirkels. Met behulp van een draaischijf wordt bepaald welke hand of voet op welke gekleurde cirkel moet worden gelegd. Een spel die ongetwijfeld tot humoristische kronkels leidt. En dan is er nog een film Twister over tornado’s. Kortom de naam twister blijkt een succesformule, maar de producten zijn de naam ook altijd meer dan waard.

Usbstick.nl heeft de USB stick Twister, van hout of compact en klein, waarbij de stick met een handig twist te onthullen is en ideaal blijkt om al uw bestanden op te slaan. Bovendien is hij in uitstekende kwaliteit te bedrukken met uw bedrijfslogo. Kortom, deze Twister USB stick is een succesvol usb relatiegeschenk, die ongetwijfeld voor een positieve twist gaat zorgen!

Uitgelicht

Houten USB stick Environment met nekkoord USB stick Square Card Aluminium USB stick Cem
     
2GB vanaf € 3,48
8GB vanaf € 3,74
2GB vanaf € 4,39
8GB vanaf € 4,65
2GB vanaf € 3,32
8GB vanaf € 3,57