Twitter mee met usbstickNL

30-03-2011
twitterfollowme.jpg

Twitter is een sociaalnetwerksite waarop iedereen die zich heeft aangemeld korte berichten kan publiceren. Zo kunt u op ieder moment van de dag laten weten wat u bezighoudt. Heeft u geen account, maar bent u wel nieuwsgierig? Dan biedt Twitter u de mogelijkheid om op de hoogte te blijven van de tweets met dank aan een geweldige zoekmachine. Zo kunt u eenvoudig meelezen en blijft u anoniem op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

Waarom Twitter?

Was Twitter eerder vooral populair bij echte internetfreaks, inmiddels zijn er volgens trendzoeker Twirus een kleine 420.000 actieve Twitteraars in Nederland. De sociaalnetwerksite is niet alleen een ideale manier om snel en eenvoudig contact te onderhouden met familie en vrienden, maar ook op het werk is het een communicatiemiddel dat zijn weerga niet kent.

Voor bedrijven is Twitter de uitgelezen mogelijkheid om snel een groot publiek te bereiken. Er wordt fanatiek getweet over het laatste nieuws, de nieuwste producten en de scherpste aanbiedingen. Daarnaast maken veel bedrijven gebruik van een zogenaamde ?follow-day?. Een dag waarop er een, voor de organisatie typerend, product wordt verloot onder de volgers. Deze acties zijn populair onder een groot deel van twitterend Nederland en zorgen voor voor nog meer naamsbekendheid.

Volg ons!

Om u de mogelijkheid te bieden onze organisatie usbstick.nl nog beter te leren kennen, zullen wij voortaan iedere werkdag op Twitter te vinden zijn. Op ons twitteraccount 'usbstickNL' kunt u op ieder moment van de dag lezen hoe het eraan toe gaat in ons bedrijf. Daarnaast zult u als eerste de nieuwste aanbiedingen te horen krijgen en laten wij u direct weten wanneer er nieuwe usb sticks in ons assortiment komen. Om mee te doen aan de trend van Twitter verloten wij iedere week, op 'follow-Friday' een 2GB USB stick onder onze followers. Will you follow us?

Uitgelicht

Houten USB stick Wood USB pen Elegance Multitool geheugenstick
     
2GB vanaf € 3,40
8GB vanaf € 3,66
2GB vanaf € 3,65
8GB vanaf € 3,90
2GB vanaf € 3,65
8GB vanaf € 3,90