USB On-The-Go

10-12-2014
usb on the go.jpg

Wist u dat u onze USB-sticks vaak ook op uw telefoon kunt gebruiken? Dit kan via USB On-The-Go, vaak ook afgekort als OTG. Met USB On-The-Go kunt u met behulp van een speciale kabel usb sticks op uw telefoon aansluiten. De ene kant van de kabel past in de micro- of mini-USB poort van uw telefoon en aan de andere kant zit een standaard USB aansluiting. Als u een USB stick in deze aansluiting steekt, herkent uw telefoon deze en toont deze als extra schijf. Hoe eenvoudig is dat?!

Zo kunt u bijvoorbeeld uw foto’s makkelijk overzetten naar uw bedrukte USB-stick of extra muziek meenemen voor op vakantie. Ook kunt u naast USB-sticks andere USB-apparatuur aansluiten op uw telefoon. Welke apparatuur werkt, is afhankelijk van uw telefoon. Ook werkt USB On-The-Go niet op elke telefoon. De S-reeks van Samung, Z van Sony, G van LG en One van HTC worden namelijk ondersteund.

Usbstick.nl levert zelf niet direct OTG-kabels, maar u kunt altijd informeren als u interesse heeft. Dan zullen wij kijken wat wij voor u kunnen betekenen, want er is altijd iets te regelen. Maak kennis met deze ideale functie en vergroot uw gemak tijdens het gebruikmaken van uw telefoon. Ook voor informatie over USB-sticks bedrukken staan we voor u klaar.

Uitgelicht

Promotie USB Memory stick Sanny Houten USB stick Boek USB stick Bot
     
2GB vanaf € 3,24
8GB vanaf € 3,49
2GB vanaf € 3,40
8GB vanaf € 3,66
2GB vanaf € 3,48
8GB vanaf € 3,74