USB Trouwbedankje

21-02-2013
usbtaart-114.jpg

Getrouwd, of gaat u binnenkort trouwen? Geef een USB-stick als trouwbedankje! Een USB-stick is een ontzettend leuke manier om uw gasten en mede-organisatoren te bedanken, en hen een aandenken aan de - hopelijk - gedenkwaardige dag te geven.

Als u gaat trouwen, is er veel dat op touw gezet moet worden. Vaak moet er een jurk en een pak worden uitgezocht, feestlocatie’s geregeld, catering, een taart, vervoer, fotografie, etc. Om er een van de mooiste dagen van uw leven van te maken, wordt niets aan het toeval overgelaten. Daar gaat natuurlijk een hoop tijd en moeite in inzitten, maar gelukkig hoeft u het niet alleen te doen. Vrienden en familie steken vast graag een helpende hand toe. Daarvoor wilt i ze bedanken. Bovendien waardeert u het dat alle gasten de moeite hebben genomen  naar uw bruiloft te komen, en zo met u meeleven. Een trouwbedankje is een gebruikelijke manier om al deze mensen te bedanken.

Maar wat is geschikt? Een USB-stick is een erg leuk idee. Want niet alleen is een USB-stick voor altijd erg praktisch, maar zeker bij een bruiloft biedt een USB-stick een ontzettend mooie mogelijkheid tot het delen van aandenkens aan uw bruiloft. U kunt er namelijk nog voor het uitdelen al één of meerdere foto’s opzetten van de dag zelf. De fotograaf kiest aan het eind van de dag een mooie foto uit en zet deze vervolgens op de USB-sticks. De mensen nemen dan de foto meteen mee naar huis! Bovendien kunt u USB-sticks laten bedrukken. Met de namen van het bruidspaar, een bedankje, een boodschap of een datum: het kan allemaal! Zo wordt een ogenschijnlijk saai computerartikel, een van de leukst denkbare trouwbedankjes!

Tip: denk eens aan de usb stick in de vorm van een taart.

Uitgelicht

Kartonnen USB stick Green Choice Custom made USB sticks USB Stick Classic
     
2GB vanaf € 3,65
8GB vanaf € 3,90
2GB vanaf € 3,65
8GB vanaf € 3,90
2GB vanaf € 3,24
8GB vanaf € 3,49