USB als backup

10-03-2013
usbvakantie-140.jpg

We weten natuurlijk allemaal wel dat we ons haast geen leven meer voor kunnen stellen zonder de computer. Hij is er om te surfen op het internet, om e-mails te versturen, om te MSN ’en en ga zo maar door. Maar hij is er natuurlijk vooral om bestanden op te maken, zoals aantekeningen in Word, grafieken in Excel, bewerkte foto’s in PaintÂ…

Natuurlijk kun je al je bestanden opslaan op je computer. Maar wat nou als je computer technische problemen krijgt? Dan ben je natuurlijk niet zeker van het behoud van je bestandjes. Sinds de uitvinding van de USB-stick ben je dat wel. Je slaat al je bestanden op je eigen stick op en hebt zo je bestanden veilig en binnen handbereik. Bovendien zijn ze makkelijk te transporteren wanneer ze op een USB-stick staan.

Er is geen relatiegeschenk zoveel gezien en gebruikt als een USB-relatiegeschenk. Dit is natuurlijk logisch, gezien het feit dat zo’n stick erg handig is en altijd leuk om te krijgen en weg te geven.
Usbstick.nl maakt de USB-stick als relatiegeschenk nu wel erg leuk. Op deze site kunt u USB-sticks vinden in allerlei soorten en maten. Denk bijvoorbeeld aan een USB-stick in de vorm van een paard, een usb vliegtuig of een poppetje. Bovendien kunt u deze naar wens laten bedrukken met uw eigen bedrijfslogo. Zo promoot u op een originele manier uw bedrijf, vergroot u uw naamsbekendheid en wanneer u deze stick aan uw werknemers geeft als presentje zullen zij zich erg gewaardeerd voelen.  

Kijkt u gerust eens rond in het assortiment van usbstick.nl en laat u inspireren voor een leuk en origineel relatiegeschenk dat niemand zal vergeten! Kiest u toch voor een relatiegeschenk anders dan een usb stick, dan kunt u terecht op Stravers.nl.

Uitgelicht

USB stick creditcard met flesopener USB-stick Venice Recycle Ronde ECO USB-stick
     
2GB vanaf € 3,64
8GB vanaf € 3,65
2GB vanaf € 2,16
8GB vanaf € 2,21
2GB vanaf € 2,07
8GB vanaf € 2,13