USB-muziek in de auto

02-01-2014
sleutel usb.jpg

De USB stick wordt vooral gebruikt om bestanden mee op te op te slaan, mee te nemen en op een andere computer te gebruiken of over te zetten. Maar de mogelijkheden van het gebruik van een USB-stick gaan veel verder. Zo is de USB-stick ook prima te gebruiken als muziekdrager in combinatie met een moderne autoradio! Een techniek die vele leuke gebruiksmogelijkheden biedt, bijvoorbeeld voor autobedrijven.

Muziek op usb sticks

Er zijn tegenwoordig een behoorlijk aantal merken autoradio’s, die een autoradio hebben met een USB-poort. Als daarop een USB-stick aangesloten wordt waarop muziekbestanden staan, ‘leest’ de autoradio de USB-stick en kan hij de bestanden afspelen. Ontzettend handig! Er komt gaan Aux-kabel aan te pas, de dure iPod kan in je tas blijven zitten en hoef je niet gevaarlijk ergens achter je versnellingspook te leggen. Thuis stel je sleep je vanuit je muziekprogramma gewoon de bestandjes naar je stick toe. Van muziek waar je graag naar luistert als de radio je verveelt. Bovendien is de stick nog steeds prima te gebruiken om bestanden als PDF en foto’s mee te nemen.

Bedrukte usb sticks

Deze manier om de USB-stick te gebruiken biedt een geweldige mogelijkheid van autodealers om muziek mee te geven met elke verkochte auto. Bij elke auto geeft u de nieuwe eigenaar een bedrukte USB-stick mee. Daarop staan eventueel uw contactgegevens, een brochure van de auto en informatie, én muziek. Muziek bijvoorbeeld die voorkomt in commercials van het automerk, die u graag in de showroom draait of zelf gewoon perfect bij de auto vind passen. Kortom, u geeft de auto een stukje sfeer mee! Een USB-stick die daar bijvoorbeeld erg geschikt voor is is onze USB-stick in in de vorm van een sleutel; past perfect bij de eveneens te overhandigen autosleutels! Bovendien zijn alle USB-sticks van USB-stick.nl te bedrukken met de contactgegevens, naam of website van uw bedrijf. Dat klinkt toch als muziek?

Uitgelicht

USB stick Manja USB Stick Twist Promotie USB Memory stick Sanny
     
2GB vanaf € 3,24
8GB vanaf € 3,49
2GB vanaf € 3,15
8GB vanaf € 3,41
2GB vanaf € 3,24
8GB vanaf € 3,49